Katharine McgeeAuteur

Katharine McGee is een grootse bestseller auteur bekend van de triologie American Royals en haar debuut Duizend hoog. Ze is geboren in Houston, Texas, en woont daar nu ook samen met haar man.  

Jaren geleden woonde ze in New York. Daar werkte ze als redactie assistent bij het uitgeven van boeken en heeft daar ook boeken geredigeerd die hebben geleid tot geweldige tv-series als Pretty Little Liars en Vampire Diaries.  

Naast deze baan ontdekte ze haar liefde voor schrijven, en schreef ze vooral 's nachts. Haar eerste werk waren korte verhalen en poëzie, maar gauw daarna schreef ze haar eerste roman vanuit haar appartement op de tweede verdieping. Geïnspireerd door de wolkenkrabbers om haar heen ontstond daar haar debuut.  

Katharine McGee heeft aan Princeton en Stanford gestudeerd en speculeerde al tijdens haar studiejaren over het Amerikaanse koningshuis. Dat dreef haar tot het schrijven van de ontzettend populaire American Royals serie.  

Het doel van Katharine McGee is het brengen van vreugde aan haar lezers. Ze hoopt met haar boeken een glimlach op je gezicht te toveren.  

Zoek in artikelen