De Free Range Cook

  • Auteur:

    Annabel Langbein
  • Verschenen:

    20 februari 2013
  • Uitgave:

    ISBN 9789000321186
    Uitgever Van Dishoeck
    320 pagina's
  • Oorspronkelijke titel:

    The Free Range Cook
  • Ondertitel:

    Pure gerechten uit Nieuw-Zeeland
  • Uitgever:

    Van Dishoeck
  • Genre:

    Kookboeken
  • Onze waardering:

             
  • Members waardering:

    1  2  3  4  5 
    (1 stem)
  • Omschrijving:

    Koken met pure ingredienten, eenvoudige maar heerlijke recepten, en mensen samen aan het koken en eten krijgen. Dat is Annabel Langbein, Nieuw Zeelands trots op culinair gebied, ten voeten uit! In de Free Range Cook gaat Annabel thematisch te werk met zeer gevarieerde recepten en ze gaat in op de achtergrond en het belang van goede ingredienten. De eenvoud en pure smaak van -en passie voor- gezond en lekker eten zijn kenmerkend voor culinaire auteurs van Down Under zoals Donna Hay en Annabel Langbein.

Toegevoegd door:

Onze recensie

  • onze waardering

    Kookliefhebbers hebben Annabel Langbein vast al voorbij zien komen in het programma The Free Range Cook op 24Kitchen. Inmiddels is ook een gelijknamig kookboek van de Nieuw Zeelandse kokkin, en schrijfster, verschenen. Zoals een echt ‘buitenbeest’ uit Down Under betaamt, staan gerechten met natuurlijke ingrediënten centraal. Langbein heeft geen recepten voor gastronomische hoogstandjes in haar boek opgenomen. Wel zoomt de schrijfster in op een ‘minimalistische’ benadering van eten en koken, waarbij de nadruk op verse seizoensproducten ligt. De missie van de Nieuw Zeelandse is dat keukenprinsessen even stilstaan bij alles wat de natuur te bieden heeft en daar ook gebruik van maken.

    Lees verder

Gerelateerde artikelen

  • Top 10 BBQ boeken

  • Stiletto’s in de keuken

  • Recept: zelf macarons maken

  • Kyra’s Kitchen (met recept voor koffievervanger!)

  • Recensie: Vijftig tinten kip

Zoek in artikelen