Keukendagboek 2

  • Onze waardering:

             
  • Members waardering:

    1  2  3  4  5 
    (0 stemmen)
  • Omschrijving:

    In 'Keukendagboek II' nodigt Nigel Slater je elke dag uit in zijn eigen keuken. Verhalen en toegankelijke recepten wisselen elkaar af en lezen als een echt dagboek: observaties en mooie passages vertellen het verhaal van een foodie tot op het bot. Maar het staat ook bomvol eetinspiratie: van basics als het bakken van een biefstuk tot eend met gember en citrusvruchten, van passievruchtencrème tot geroosterde wortels. Recepten en inspiratie voor elk seizoen, elke maand en elke dag.

    Wie zich ooit heeft verwonderd over hoe mooi koken kan zijn, zal zich volledig thuis voelen bij Nigel Slater. Zijn rechttoe-rechtaan manier van koken maakt dit boek tot een echte keukenbijbel.

    Nigel Slater groeide op in Wolverhampton, kookt al vanaf zijn tiende en werkte vanaf zijn zestiende in restaurants. Hij belandde uiteindelijk in Londen, waar hij sinds 1993 voor The Observer schrijft over alles wat met eten te maken heeft. Daarnaast schrijft hij kookboeken en presenteert hij succesvolle kookprogramma's voor de BBC . Nigel Slater won talloze prijzen voor zijn werk en heeft in de loop der jaren een enorme schare trouwe fans verzameld.

Onze recensie

  • onze waardering

    Vooral zeker zelf blijven nadenken bij de recepten, maar laat je ook zeker meevoeren in de heerlijke keuken van Nigel Slater. Want voor mij is zijn keukendagboek 2 vijf sterren waard.

    Lees verder

Gerelateerde artikelen

  • Greenfeast 50x snel & vega - Nigel Slater

  • Greenfeast - Nigel Slater

Zoek in artikelen