Overmacht

  • Members waardering:

    1  2  3  4  5 
    (0 stemmen)
  • Omschrijving:

    Logan West ligt half bewusteloos van de drank op de vloer van zijn deprimerende appartement en lijkt een makkelijk doelwit voor de indringers die zijn huis doorzoeken. Maar zelfs met een kater is West een niet te onderschatten tegenstander.

    Als hij na een korte uitbarsting van geweld in een impulsieve bui de telefoon opneemt, zet hij een reeks gebeurtenissen in gang die niemand had kunnen voorzien: een tot dan toe onbekende organisatie zoekt in Irak naar een voorwerp dat het middelpunt vormt van een allesverwoestende aanval in het Midden-Oosten. Een aanval die de VS op ramkoers met Iran zal brengen. Logan, ex-officier bij de Marines, wordt door de FBI ingelijfd als ‘consultant’ als deel van een taskforce om de dreiging tegen te houden.

    Van de Midwest tot aan de drugsvilla’s van Noord-Mexico en de door oorlog verscheurde Anbar-regio in Irak: de actie is non-stop. De groep FBI-contractors moet het opnemen tegen de grootste groep huurlingen die ze ooit hebben gezien, wiens eigenaar een diepgewortelde haat tegen de VS voelt. Intussen vecht Logan tegen zijn drankprobleem en zijn eigen demonen, namelijk een hinderlaag in Falluja die zijn Force Recon-eenheid bijna volledig uitroeide en jaren later op het punt staat om alles dat van waarde is in zijn leven te vernietigen.

Zoek in artikelen