Voor altijd 3 - Voor altijd gelukkig

  • Onze waardering:

             
  • Members waardering:

    1  2  3  4  5 
    (1 stem)
  • Omschrijving:

    De wereldberoemde filmster Flynn en de jonge onderwijzeres Natalie vinden de ware liefde in elkaars armen

    Sinds ze letterlijk tegen hem op botste tijdens een wandeling is Natalie oneindig diep, gepassioneerd verliefd op Flynn. Het maakt niet uit dat ze eigenlijk niet in elkaars league zijn; ze wil hem aanraken, liefhebben, alles met hem delen. Tot hij zijn grootste geheim aan haar onthulde en ze erachter kwam dat ze ver over haar eigen grenzen heen moest gaan om zijn ware verlangens te vervullen…

    Flynn wou dat hij zijn mond had gehouden. Zijn onthulling heeft Natalie geschokt, en nu is hij haar kwijt. Hij denkt de hele dag aan haar met een allesverterend verlangen, maar hij gaat ervan uit dat ze niets meer van hem wil weten. Toch komt ze terug, tot zijn verbazing; zij blijkt net zomin zonder hem te kunnen als hij zonder haar. Al snel springen de vonken er weer af, maar is Natalie echt bereid te accepteren wat Flynn diep in zijn hart wil?
     

Toegevoegd door:

Onze recensie

  • onze waardering

    Concluderend is Voor altijd gelukkig een waardige en mooie afsluiting van de Voor Altijd trilogie. Het verhaal is hier en daar niet altijd even realistisch, maar overtuigt doordat Marie Force twee sterke personages neerzet, waarbij één kampt met een heftige gebeurtenis uit het verleden. Voeg hierbij een humoristische elementen en bdsm aan toe en je hebt een hartverwarmend romantisch verhaal met een donker randje als resultaat! Voor liefhebbers van mooie liefdesverhalen en leesvoer a la de 50 tinten trilogie.

    Lees verder

Gerelateerde artikelen

  • Recensie: Voor altijd gezien

Zoek in artikelen