Slaap!

  • Members waardering:

    1  2  3  4  5 
    (0 stemmen)
  • Omschrijving:

    De eerste Nederlandse gecertificeerde kinderslaapcoach leert jouw baby door te slapen!

    Slaap! is dé slaapgids voor baby's van 0-12 maanden geschreven door de eerste gecertificeerde kinderslaapcoach van Nederland, Susanne Willekes. In tegenstelling tot de meeste andere boeken die zich richten op slaap en baby's legt Susanne uit dat ieder kind en iedere situatie uniek is en dan ook vraagt om een eigen aanpak. Sommige kinderen zijn van nature betere slapers dan anderen en een medische achtergrond en temperament kunnen een sleutelrol spelen. Susanne geeft ook voor deze "van de norm afwijkende' gevallen aan wat de beste route is.

    Susanne schept realistische verwachtingen over doorslapen, stelt de moeder gerust, biedt herkenning en geeft nieuwe tools voor meer slaap en tegelijkertijd voor het omgaan met minder slaap. Slaap! biedt relevante en wetenschappelijke kennis over slaap op een concrete, humoristische, luchtige en toegankelijke manier.

    Geen ouder moet in zak en as zitten als hun baby na zes maanden nog niet slaapt, omdat ze vanaf dit (diepte)punt namelijk met behulp van coaching hun kind kunnen léren slapen. De boodschap: er is slaap aan het eind van de tunnel!

Zoek in artikelen