• onze waardering

Recensie: Celebrate RECENSIE

Alles weten over het organiseren van een onvergetelijk feest? Instagram queen en stijlicoon Lauren Conrad vertelt het je! In haar boek Celebrate vind je allerlei tips voor dé perfecte party. Of het nu gaat om een kinderverjaardag of een fancy bruiloft, er is voor ieder wat wils! Ze geeft niet alleen tips en tricks over de organisatie van een goed feest, maar ook over de decoratie, uitnodigingen en cadeautjes.  Celebrate is bedoeld voor alle soorten partyplanners: van de doe-het-zelver, die in staat is om de mooiste taarten zelf te bereiden (zonder kant-en-klaarmix) maar ook voor de lastminuteheld die gauw nog een paar stukjes fruit in een schaal gooit, terwijl de gasten al op de stoep staan... Met dit boek ben jij altijd goed voorbereid op jouw feest, zodat jij je kunt concentreren op het belangrijkste, genieten van de dag en het moment. Want als iemand het recht heeft om te genieten, is het wel de gastvrouw zelf!

Lauren Conrad vertrouwde haar lezers al eerder haar stijl en beauty geheimen toe, maar nu laat ze in haar bijna driehonderd pagina's tellende boek zien hoe je de beste feestjes organiseert. En zeg nou eerlijk, wie houdt er niet van een mooi feestje?! Het boek opent met een lang voorwoord van de schrijfster zelf. In dit verhaal vertelt Lauren waar haar party planner liefde vandaan komt, zo vertelt ze bijvoorbeeld dat ze bijna één jaar bezig is geweest met het organiseren van haar eigen bruiloft en dat een goed feest volgens haar niet compleet is zonder taart. Ik houd nu al van deze vrouw! Het is leuk om te zien dat Lauren zich erg persoonlijk opstelt in het voorwoord, hierdoor leer je haar als lezer goed kennen en krijg je een goede indruk van haar persoonlijkheid.

Celebrate is opgedeeld in twee delen, de voorbereiding en de verschillende soorten feesten. Het eerste deel is een handleiding voor de perfecte voorbereiding. Zo staan er lekkere recepten van taarten en cocktails in, die je kunt serveren op je feest, maar er staan ook etiquette in voor de juist gedekte tafel. Alles is heel duidelijk opgeschreven en er wordt gebruik gemaakt van prachtige en kleurrijke foto's. Het is leuk om te zien dat Lauren en haar vrienden/familie zelf ook onderdeel zijn van het boek. Door de mooie foto's kom je gelijk in een échte zomerse feeststemming. Hierbij kom ik ook gelijk aan bij het tweede deel van het boek, het feest! Lauren vertelt je hoe je een housewarming, baby shower, vrijgezellenfeest, brunch, luxe etentje en nog veel meer verschillende soorten feesten organiseert. Per feest bespreekt Lauren stapsgewijs een aantal tips voor de aankleding, het menu, de bar en de dé perfecte outfit voor de gastvrouw. Het zijn vaak dé kleine details die een feest nog mooier kunnen maken, zoals het kiezen van de juiste muziek, mooie bloemen op je tafel en ook niet onbelangrijk lekkere hapjes.

Nee, van het lezen van dit boek word je geen famous party planner, maar er staan wel heel veel leuke en handige tips in om een goed feest te organiseren. En van het kijken naar de prachtige foto's en de inspirerende teksten, word je ook gewoon heel gelukkig. Celebrate is absoluut mijn nieuwe party bijbel. Want een vrouw die van taart houdt, moet wel verstand hebben van een goed feestje toch? Amen! 

Celebrate

  • Onze waardering:

             
  • Members waardering:

    1  2  3  4  5 
    (0 stemmen)
  • Omschrijving:

    Nadat stijlicoon en bestsellerauteur Lauren Conrad iedereen stylish heeft aangekleed en beautyadvies gaf, zorgt ze nu dat er een feestje is om naartoe te gaan. In Celebrate, dat vol staat met inspirerende tips en persoonlijke verhalen en aangevuld wordt met prachtige foto's, vertelt Lauren Con¬rad de basics om van elk feestje een succes te maken, met suggesties voor de uitnodigingen, eten, drinken, decoratie en cadeautjes. Van nieuwjaarsfeestje tot verjaardag en van bruiloft tot babyshower: Lauren knows it all.

Meer info

Nieuwste artikelen

  • Als ik je morgen weer zie – Robbie Couch

  • De rivalen – Vi Keeland

  • Beers balkon - Jeroen Berkhout

  • Italopop - Vanja van der Leeden

  • Toespijs - Judith Cyrus

Gerelateerde artikelen

  • Wat doet de cast van The Hills nu?

  • Young Adult top-5: januari

  • Beautytips van Lauren Conrad

  • Share & win: Beauty van Lauren Conrad {afgelopen}

  • Share & win: The Fame Game

Zoek in artikelen