Deze sites vind je misschien ook leuk Fashionscene.nl, Chicklit.nl, en meer

Meer sites die je misschien ook leuk vindt

Girlscene Ze
Fashionscene Beautyscene
Chicklit Moviescene
Partyscene Vrouwen
Foodness I Want That Must Have
Shopgids Beautybox
Find My Musthave Reequest

Boeken

Nieuw sms-bericht

Auteur:
Paige Toon
Verschenen:
september 2008
Uitgave:
ISBN 9789044322170
Uitgever The House of Books
Genre:
Chicklit
Ons oordeel:
Oordeel bezoekers:
(13 stemmen)
Oorspronkelijke titel:
Lucy In the Sky
Omschrijving:

Lucy vertrekt naar Australië om de bruiloft van haar beste vriendin bij te wonen. In het vliegtuig wil ze net haar mobiele telefoon uitzetten als ze ziet dat ze een sms-berichtje heeft ontvangen. Het is helaas niet van haar vriend James met wie ze samenwoont, maar van een onbekende vrouw die beweert dat zij de afgelopen maand vier keer met James naar bed is geweest. De vlucht duurt lang, erg lang. Tijdens een tussenstop in Singapore kan Lucy eindelijk bellen. James beweert dat het een stomme grap van zijn vrienden is. Maar Lucy is allesbehalve gerustgesteld. En wanneer ze op de bruiloft in Sydney Nathan ontmoet, een sexy surfer, wil Lucy niet meer terug naar de andere kant van de wereld.

Extra Informatie:
Lees alvast een preview van Nieuw sms-bericht:

Recensie:

Lucy woont in Londen in een fantastisch appartement, met een fantastische man en ze vervult een fantastische baan. Wanneer haar beste jeugdvrienden uit Australië gaan trouwen, vertrekt ze voor twee weken naar de andere kant van de wereld. Wanneer het vliegtuig gaat vetrekken bedenkt Lucy zich dat ze haar telefoon nog moet uitzitten. Daar knippert het envelopje op haar mobiel met een berichtje van James: “heb HET gedaan met JOUW vriendje )-; 4 X !!!! mooie lakens trouwens XXXX”. De stewardess komt aanlopen en maant Lucy haar telefoon uit te zetten en dat terwijl ze zo graag James zou willen bellen. De 11 uur durende vlucht naar Singapore wordt een hel voor Lucy. James zou toch nooit vreemd gaan? In Singapore aangekomen probeert James haar gerust te stellen, zijn vriendelijke collega’s zouden het smsje als een grap verstuurd hebben. Toch blijft Lucy op haar hoede. In Australië komt ze langzaam tot rust en toch blijft het smsje door haar hoofd spoken. Het helpt niet echt wanneer de knappe, sportieve surfer Nathan in haar leven verschijnt. Wat gaat Lucy doen?
Nieuw sms-bericht is een heerlijk, makkelijk te lezen boek. Lucy is continu in tweestrijd en daarmee ben jij als lezer dat ook. Kiest ze voor de lieve James, waar ze al enige tijd een serieuze relatie mee heeft, maar waarover ze twijfelt of hij wel eerlijk is of gaat ze voor de knappe, ietwat te jonge Nathan, die helemaal aan de andere kant van de wereld woont en wat haar leven totaal overhoop zal halen? Nieuw sms-bericht is een heerlijke chicklit, maar wel verassend door de tweestrijd waar je totaal in meegenomen wordt. Je gaat van Lucy houden en hoopt dat ze werkelijk de goede beslissing zal nemen, welke dat ook zal zijn. Het verhaal heeft volop humor, soms wat flauw, maar ook die humor zorgt voor heel wat gniffelmomenten. Een echte aanrader dus, met volop liefde, emotie en humor!

Reacties

Je bent nog niet ingelogd. Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Word lid van Chicklit en praat met andere meiden over je favoriete boeken & films!

Registreren

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de Chicklit.nl nieuwsbrief

Please don't insert text in the box below!

Leesclub leest

Twitter feed

facebook