Deze sites vind je misschien ook leuk Fashionscene.nl, Chicklit.nl, en meer

Meer sites die je misschien ook leuk vindt

Girlscene Ze
Fashionscene Beautyscene
Chicklit Moviescene
Partyscene Vrouwen
Foodness I Want That Must Have
Shopgids Beautybox
Find My Musthave Reequest

Boeken

Yoga helpt

Makkelijke oefeningen voor meer dan 50 aandoeningen

Auteur:
Tara Stiles
Verschenen:
oktober 2013
Uitgave:
ISBN 9789021555287
Uitgever Kosmos
256 pagina's
Genre:
Non-fictie
Ons oordeel:
Oordeel bezoekers:
(1 stem)
Ondertitel:
Makkelijke oefeningen voor meer dan 50 aandoeningen
Omschrijving:
Yoga kan veel aandoeningen voorkomen en genezen. Tara Stiles laat zien hoe eenvoudig en doeltreffend yoga is bij allerlei kwalen: oude sportblessures, rugpijn, allergieën, en zelfs bij katers. Je hoeft niet naar een yogastudio, thuis op de bank kan het ook. Als je kunt in- en uitademen, kun je aan yoga doen. Dit boek biedt gemakkelijke en leuke oefeningen. Op de foto’s worden de poses voorgedaan door de auteur, zodat meteen duidelijk wordt hoe het moet.

Recensie:

Yoga helpt is een simpel en praktisch yoga boek voor huis, tuin en keuken yoga beoefenaars. Tara Stiles presenteert in dit boek 50 yoga oefeningen die helpen tegen allerlei verschillende aandoeningen en problemen. Zo zijn er bijvoorbeeld oefeningen tegen opvliegers, een buikje, een kater, PMS, en migraine. Door die opzet is dit boek perfect geschikt voor mensen die maar af en toe yoga’en. Per probleem of aandoening worden er een stuk of vier oefeningen gegeven. Ze duren niet lang en zijn makkelijk even snel tussen je normale activiteiten door te doen. Van iedere yoga houding staat een duidelijke foto in het boek. Zo kun je thuis goed zien hoe de oefening moet.

Tara Stiles, die vroeger model was, is bekend van de yoga Youtube videos die ze samen met Ford Models maakte. Ook is ze de persoonlijke trainer van Deepak Chopra. Haar New Yorkse yoga studio is wereldbekend om z’n niet pretentieuze en laagdrempelige benadering van yoga en een gezonde leefstijl. Die kijk op yoga vind je ook in dit boek terug. Geen zweverige verhalen maar duidelijke oefeningen en veel informatie die ze uit wetenschappelijke onderzoeken quote. Om die reden geef ik dit boek 5 hartjes.

Yoga lijkt momenteel echt een hype in Nederland. Wat zijn jouw ervaringen met yoga?

Reacties

Je bent nog niet ingelogd. Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Word lid van Chicklit en praat met andere meiden over je favoriete boeken & films!

Registreren

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de Chicklit.nl nieuwsbrief

Please don't insert text in the box below!

Leesclub leest

MijnChicklit.nl

Twitter feed

facebook