Deze sites vind je misschien ook leuk Fashionscene.nl, Chicklit.nl, en meer

Meer sites die je misschien ook leuk vindt

Girlscene Ze
Fashionscene Beautyscene
Chicklit Moviescene
Partyscene Vrouwen
Foodness I Want That Must Have
Shopgids Beautybox
Find My Musthave Reequest

Boeken

Fallen in love

Hoe het allemaal begon...

Auteur:
Lauren Kate
Verschenen:
mei 2012
Uitgave:
ISBN 9789000307043
Uitgever Van Goor
176 pagina's
Genre:
Fantasy Chicks
Ons oordeel:
Oordeel bezoekers:
(30 stemmen)
Oorspronkelijke titel:
Fallen in Love
Ondertitel:
Hoe het allemaal begon...
Omschrijving:
Dit is het verhaal van Luce en haar zoektocht naar de waarheid. Dit is het verhaal waar iedereen voor zal vallen. In vier verhalen en een epiloog ontdekt de lezer alles over de eerdere levens van de belangrijkste personages uit de Fallen-serie. Het draait niet alleen om Luce en Daniel. Zo worden Miles en Shelby in de middeleeuwen verliefd, ontdekt Roland een andere kant van Arriane, vraagt Arrianes liefde Aleksandr haar hoogverraad te plegen tegenover Daniel en beleven Luce en Daniel eenmalig een romantische Valentijnsdag. In de epiloog komen alle karakters samen.

Recensie:

Shelby en Miles komen regelrecht uit Passie, het derde deel uit de Fallen-serie, gestapt; ze zijn op weg terug naar de kustschool. Maar als ze in plaats van bij de kustschool ergens in de Middeleeuwen terecht komen, besluiten ze Luce uit het vorige leven een handje te helpen zodat zij en Daniël eindelijk een keer Valentijnsdag samen kunnen vieren.
Ook Roland en Arianne, die in de Fallen-reeks slechts medespelers waren, kunnen nu schitteren als hoofdpersoon. Zo kom je allemaal feiten te weten over het liefdesleven van de welbekende engelen, demonen en de studenten van de kustschool.
Fallen in love is een leuk tussendoortje om te lezen, en even in de Fallen-mood te geraken. Het is zeker een musthave voor alle Fallen-fans. Maar voor het echte spannende verhaal moeten we nog wachten op het vierde deel,  want dit verhaal had niet zo’n hoge spannings factor.. 

Reacties

Je bent nog niet ingelogd. Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Word lid van Chicklit en praat met andere meiden over je favoriete boeken & films!

Registreren

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de Chicklit.nl nieuwsbrief

Please don't insert text in the box below!

Leesclub leest

Twitter feed

facebook