Deze sites vind je misschien ook leuk Fashionscene.nl, Chicklit.nl, en meer

Meer sites die je misschien ook leuk vindt

Girlscene Ze
Fashionscene Beautyscene
Chicklit Moviescene
Partyscene Vrouwen
Foodness I Want That Must Have
Shopgids Beautybox
Find My Musthave Reequest

Boeken

Summer cocktail

7x splinternieuwe verhalen

Auteur:
Gillian King, Petra Kruijt
Verschenen:
juli 2012
Uitgave:
ISBN 9789059777569
Uitgever Zomer en Keuning
240 pagina's
Genre:
Chicklit
Ons oordeel:
Oordeel bezoekers:
(3 stemmen)
Ondertitel:
7x splinternieuwe verhalen
Omschrijving:
Neem een scheutje zon, giet er romantiek overheen en maak het af met een flinke dosis humor. Geef zeven ervaren cocktailauteurs deze opdracht, even schudden, en voilà: een heerlijke Summer Cocktail! Een lekkere bundel vol verhalen van chicklitschrijfsters Iris Boter, Marijke van den Elsen, Gillian King, Petra Kruijt, Carlie van Tongeren, Rianne Verwoert en Anne West.

Recensie:

Summer cocktail is een verzamelbundel met zeven zomerse verhalen van Nederlandse bodem. Vorig jaar verscheen al een soortgelijke mini-omnibus met de naam Summer Nights. Het idee van Summer cocktail is hetzelfde: neem een aantal succesvolle Nederlandse chicklit auteurs en laat hen een verhaal schrijven met zomer en liefde als hoofdingrediënten. Wat krijg je dan?! Een leuk boek met allerlei korte romantische verhalen, lekker om tussendoor te lezen aan het strand, op vakantie, in de trein of thuis op de bank.

De verhalen in Summer cocktail waren allemaal erg verschillend geschreven, wat niet echt verwonderlijk is, maar wat er wel voor zorgt dat het ene verhaal je meer aanspreekt dan het andere en je soms even moet wennen aan de verandering van schrijfstijl. Zeker wanneer je een aantal verhalen achter elkaar leest. Ondanks dat er een aantal verhalen bij zaten waarvan ik het erg jammer vond dat ze zo snel klaar waren, ben ik persoonlijk toch meer een fan van een ‘gewone lange’ chicklit. Maar ik moet zeggen Summer cocktail is een leuk boekje voor tussendoor en heeft ook een vriendelijk prijsje dus het is wel de moeite waard om eens te lezen.

Hou je van korte verhalen? Of ben je meer een fan van een 'gewone' lange chicklit?

Reacties

Je bent nog niet ingelogd. Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Word lid van Chicklit en praat met andere meiden over je favoriete boeken & films!

Registreren

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de Chicklit.nl nieuwsbrief

Please don't insert text in the box below!

Leesclub leest

Twitter feed

facebook