Deze sites vind je misschien ook leuk Fashionscene.nl, Chicklit.nl, en meer

Meer sites die je misschien ook leuk vindt

Girlscene Ze
Fashionscene Beautyscene
Chicklit Moviescene
Partyscene Vrouwen
Foodness I Want That Must Have
Shopgids Beautybox
Find My Musthave Reequest

Boeken

101 Martelmethoden om je man te pesten

Auteur:
Maria Garcia-Kalb
Verschenen:
september 2012
Uitgave:
ISBN 9789045313641
Uitgever BBNC uitgevers
224 pagina's
Genre:
Non-fictie
Ons oordeel:
Oordeel bezoekers:
(2 stemmen)
Oorspronkelijke titel:
101 Ways to Torture Your Husband
Omschrijving:
Hij is je verjaardag vergeten.Hij laat zijn vieze stinksokken overal slingeren.Hij zit bij elke voetbalwedstrijd aan de buis gekluisterd. Ontken het maar niet: elke man is af en toe onuitstaanbaar, ook jouw prins op het witte paard. Als hij weer eens te ver gaat is er maar een oplossing: marteling. Een paar voorbeelden uit 101 Martelmethoden om je man te pesten:
* Begraaf de afstandsbediening in de achtertuin
* Ga lunchen met je ex
* Drink het laatste bier uit de koelkast op
* Ga op zondagavond 19:00 uur een discussie met hem aan
* Kidnap zijn iPhone
* Laat dit boek op je nachtkastje slingeren...
* En dan nog 95 andere methoden om je partner te leren zich netjes te gedragen

Met deze collectie slimme tactieken komt hij snel met zijn staart tussen zijn benen op zijn blote knietjes bij je om genade spreken. En wie weet, neemt hij dan ineens wel een bloemetje mee!

Recensie:

De schrijfster van 101 martelmethoden om je man te pesten is een bekende radiomaakster in Manhattan en twaalf jaar getrouwd. Zij voelde regelmatig de behoefte om haar man te pesten, en daaruit is dit boekje voortgekomen! Terug te pesten, bedoelt ze eigenlijk, want hij weet na al die jaren nog steeds niet haar BH-maat, haar verjaardag of haar favoriete kleur. Dat irriteert haar mateloos, dus lijkt het niet meer dan eerlijk dat hij op zijn beurt ook af en toe flink geïrriteerd mag zijn. En daarbij helpt Maria het lot graag een handje.

Het boekje is opgedeeld in mentale en fysieke martelingen, snelle en langzame martelingen, tot slot nog de overige martelingen en er is zelfs een heuse conclusie. Humor is natuurlijk heel persoonlijk en een kwestie van smaak, maar zelf vond ik slechts enkele van de 101 tips echt komisch. Ergens tussen het derde en vierde hoofdstuk merkte ik zelfs af en toe dat ik me wat begon te vervelen: op een gegeven moment is het allemaal ‘meer van hetzelfde’. Het gaat van flirten met zijn vrienden tot zijn auto saboteren, van hem opgeven voor dansles tot laxeermiddel door zijn eten doen. Van het begraven van de afstandsbediening tot het vernielen van zijn favoriete luie stoel. Voor wie dit aanspreekt: je kunt je aansluiten bij de website www.101waystotortureyourhusband.com!

Alle marteltips van Maria zijn erop gebaseerd dat je ervoor zorgt dat de man in kwestie niet door heeft - of niet kan bewijzen - dat jij erachter zat. Maar daardoor kun je dus ook nooit zeggen: ‘en dit was omdat je onze trouwdag was vergeten!’ (ofzo). Het boekje lijkt door de omslag en afmeting een grappig cadeau-idee, maar ik vraag me alleen af voor wie dan: die vriendin die zich al jaren rot ergert aan haar man maar nog wel steeds bij hem is?

Irriteer jij je weleens aan het gedrag van je vriend/man? Zo ja, wanneer bijvoorbeeld?

Reacties

Je bent nog niet ingelogd. Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Word lid van Chicklit en praat met andere meiden over je favoriete boeken & films!

Registreren

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de Chicklit.nl nieuwsbrief

Please don't insert text in the box below!

Leesclub leest

MijnChicklit.nl

Twitter feed

facebook