Dit zijn de meest tragische tv break-ups

Een break-up is één van de meest tragische dingen ooit. Of nu je eigen relatie uitgaat of je favoriete koppel van een serie uit elkaar gaan, het is altijd enorm rot. Wij verzamelde twaalf break-ups van onze favoriete tv-koppels waar we nog steeds niet overheen zijn. 
 
Ross Geller en Rachel Green, Friends
Ross Geller en Rachel Green brachten een groot deel van Friends samen door. Ze hadden een beetje een knipperlicht relatie, maar de meest bekende splitsing vond plaats in seizoen vier. 
 
Bron: Warner Bros.
 
Carrie Bradshaw en Jack Berger, Sex and the City
 
Carrie ontmoet schrijver Jack in het vijfde seizoen van Sex and The City. In seizoen zes begonnen ze met daten, maar uiteindelijk liep de relatie op niets uit. Jack Berger maakte het uit door op een post-it briefje te schrijven: ‘’ I'm sorry. I can't. Don't hate me."
 
Bron: Darren Star Productions,
 
Cory Matthews en Topanga Lawrence, Boy Meets World
 
De break-up tussen Cory en Topanga is één van de meest tragische break-ups ooit in de tv-wereld. Dit hartverscheurende tafereel gebeurde in 1997 toen Topanga afscheid moest nemen van haar jeugdliefde Cory als haar ouders gaan verhuizen. 
 
Bron: Touchstone Television 
 
Sheldon Cooper en Amy Farrah Fowler, The Big Bang Theory
 
Sheldon en Amy haalde krantenkoppen in 2015 met hun breuk. Ze gingen uit elkaar in het einde van seizoen acht, omdat Amy niet meer zeker was van hun relatie. Wat ze alleen niet wist is dat Sheldon haar te huwelijk wilde vragen.
 
Bron: Warner Bros. Television
 
Elena Gilbert en Stefan Salvatore, The Vampire Diaries
 
Eerst date Damon met Stefans liefje Katherine en daarna ging hij er vandoor met Elena. Hoe goed Damon ook bij Elena past, wij vinden het toch zielig voor Stefan. Denk eens na hoe leuk ze samen waren tot en met seizoen vier.
Bron: CBS Television Studios  
 
Buffy Summers en Angel, Buffy the Vampire Slayer
 
De wegen tussen Buffy en Angel scheiden in het derde seizoen van Buffy the Vampire Slayer. In de aflevering The Prom beslissen ze samen dat het niet slim is om nog langer samen te zijn.
 
Bron: 20th Century Fox Television
 
Callie Torres en Arizonna Robbins, Grey’s Anatomy
 
Callie en Arizona waren een gelukkig stelletje tot seizoen negen. Na veel ontrouw en gevechten gingen de dames in seizoen elf uit elkaar. Vinden jullie ze ook een beetje op Piper en Alex van Orange is the New Black lijken?
 
Bron: Shondaland,
 
Dylan McKay en Brenda Walsh, Beverly Hills 90210
 
Brenda haar hart brak toen Dylan in seizoen drie voor Kelly koos, in plaats van haar. De relatie tussen Kelly en Dylan gaat over na een zwangerschap en veel ontrouw.
 
Bron: 90210 Productions
 
Lorelai Gilmore en Luke Danes, Gilmore Girls
 
Gilmore fans waren ontroostbaar toen Luke en Lorelai hun bruiloft afbliezen in seizoen zes. Lorelai vond troost in Rory’s vader Christopher.
 
Bron: Warner Bros. Television
 
Carrie Bradshaw en Sebastian Kydd, The Carrie Diaries
 
Wegens te weinig kijkcijfers (seriously, how?) is The Carrie Diaries gestopt. Dat betekend dat we er nooit achter zullen komen hoe de break-up tussen Sebastian en Carrie gaat. Gelukkig weten we wel dat ze een ‘lang en gelukkig’ heeft met Mr Big.
 
Bron: Warner Bros. Television 
 
Ted Mosby en Robin Scherbatsky, How I Met Your Mother
 
De gekwelde relatie van Ted en Robin komt in seizoen twee van How I Met Your Mother tot zijn einde.
 
Bron: 20th Century Fox Television
 
Blair Waldorf en Nate Archibald,  Gossip Girl
 
De relatie tussen Blair en Nate eindigt al in seizoen één, maar dat betekent niet dat het minder tragisch is. Blair maak het uit met Nate als ze er achter komt dat hij naar bed is gegaan met haar beste vriendin Serena van der Woodsen.
 
Bron: CBS Paramount Network Television
 
Wie is/ was jullie favoriete tv-koppel?
 

Nieuwste artikelen

  • Als ik je morgen weer zie – Robbie Couch

  • De rivalen – Vi Keeland

  • Beers balkon - Jeroen Berkhout

  • Italopop - Vanja van der Leeden

  • Toespijs - Judith Cyrus

Gerelateerde artikelen

  • Zo verborgen deze acteurs hun zwangerschap op tv

  • De leukste vrouwen series op Netflix

  • Co-acteurs die elkaar haten

  • Top 12 beste young adult fantasy series

  • 15 The Vampire Diaries feiten die je waarschijnlijk nog niet wist

Zoek in artikelen