We wachten al eeuwen tot deze films verschijnen!

We zijn zelf geen filmmakers en snappen dat zo’n filmproces natuurlijk wat tijd in beslag neemt. Maar wanneer een filmmaker jaren de tijd neemt, worden we toch wel een beetje ongeduldig. We wachten bijvoorbeeld nog altijd op deze aangekondigde films: 

Wicked
We zullen de geliefde musical Wicked ook op het witte scherm mogen bewonderen. Ooit dan. Producent Marc Platt liet weten dat ze ‘met de film bezig zijn’, maar wij vinden dat wel heel erg magertjes. Hopelijk verschijnt-ie nog in 2016. 



Looking for Alaska 
Deze film is al tien jaar in ontwikkeling. En ook in dit geval gaat het om een verfilming van een boek. Schrijver is niemand minder dan John Green en het schijnt dat de verfilming nog niet wil vlotten omdat Paramount Pictures niet wil dat John zich met het proces gaat bemoeien. We vermoeden daarom dat het weleens nog tien jaar zou kunnen duren. 

Sandman 
Er heerst al heel lang stilte rondom de verfilming van Neil Gaimans strips. Veel is er nog niet bekend over de film. De film zal waarschijnlijk geregisseerd worden door Joseph Gorden-Levitt en geproduceerd worden door David Goyer, maar dat is dan ook echt alles wat we erover weten. 

Zombieland 2
In 2009 verscheen Zombieland en vanaf dat moment waren er al geruchten dat er een tweede deel zou komen. In 2011 tweette een van de schrijvers dat ze nog zouden terugkeren naar Zombieland. Maar wanneer dat zou gebeuren, stond er dan weer niet bij. We wachten nog steeds, jongens! 



It
Als er iemand een kei is in het schrijven van horrorverhalen, is het wel Stephen King. Geen wonder dat zijn boeken nog weleens worden verfilmd. Zijn boek It is daarop geen uitzondering. Will Poulter is al gecast voor de rol als enge clown en er is ook al naar buiten gebracht dat het boek in twee delen gefilmd zal worden. Maar wanneer hij uitkomt, dat is nog altijd de vraag. 

Chaos Walking 
Patrick Ness zijn trilogy Chaos Walking zou door Lionsgate worden omgetoverd tot een film. Maar erg veel schot zit er nog niet in. In 2013 was afgesproken dat Robert Zemeckis de film zou regisseren en dat Jamie Linden het filmscenario zou schrijven, maar Lionsgate schijnt toch nog weer iemand anders te hebben gezocht voor het script.  

Kill Bill: Vol. 3 
Quentin Tarantino is een genie wanneer het op films aankomt, maar wanneer het op beloftes aankomt, heeft de regisseur, acteur en scenarioschrijver nog wel een lesje te leren. Zo beloofde hij in 2005 dat er tien jaar later een nieuwe Kill Bill zou komen. Meneer Tarantino, het is inmiddels 2016! 



Life Size 2 
16 jaar geleden verscheen Life Size. Actrice en model Tyra Banks maakte bekend dat er een vervolg zou komen. In 2015 maakte ze zelfs nog bekend dat ze de pop weer zou spelen. Maar daarna bleef het stil rondom de film. 

Devil in the white city 
Deze film is al tien jaar (nee, écht geen tikfout) in ontwikkeling. In augustus 2015 verkreeg Paramount de rechten voor de film, maar sindsdien is het akelig stil gebleven rondom de verfilming van Erik Larsons boek.

Pinocchio 
Een échte houten versie van Pinocchio, dat is iets waar we al lang naar uitkijken. Lange tijd was onzeker of de film er überhaupt zou komen, maar nu blijkt toch dat de film er zo goed als zeker zal komen! Wanneer is alleen nog niet bekend. 



Avatar 2 
Avatar verscheen al een tijdje geleden en we wachten ook al een tijdje op deel 2. Wel is nu bekend gemaakt dat de opnames 2 april zullen starten, maar dat moeten we eerst nog maar eens zien...  

Hellboy 3
We wachten al een tijdje op Hellboy 3, maar afgelopen juli liet de regisseur weten dat hij twijfelt over een deel 3. Oei… 

Daughter of Smoke and Bone
In december 2011 werd naar buiten gebracht dat het boek Daughter of Smoke and Bone zou worden verfilmd. Dat is inmiddels al weer een dikke vier jaar geleden en tot nu toe is alleen nog maar bekend dat Joe Roth de film zal regisseren.

Op welke film zit jij echt te wachten? 
Bron: mtc.com, giphy 
Lees ook: Er komt een Disneyfilm van Peter en de Draak!

Nieuwste artikelen

  • De schandalen - Herman Stevens

  • De storm van ons bestaan - Vanessa Chan

  • De omzwervingen van Boek - Melanie van de Peut

  • Familiehuis aan zee - Simone Foekens

  • Net goed – Tjibbe Veldkamp

Gerelateerde artikelen

  • 12 x grappen voor de echte Harry Potter fans

  • Pikante films op Netflix

  • Dit kunnen we verwachten van 365 dni 2

  • Deze acteurs haten de manier waarop ze beroemd zijn geworden

  • Dit is wat we weten over de verfilming van De Selectie van Kiera Cass

Zoek in artikelen