Wat we tot nu toe weten over de live-action versie van The Lion King

Wij konden ons geluk niet op toen wij hoorden dat er een live-action verfilming kwam van The Lion King! Net als The Jungle Book moet dit wel een geweldige film worden met al die levensechte dieren in Afrika. Zo langzamerhand begint er steeds meer duidelijk te worden over de film en hiervan moeten wij jullie natuurlijk op de hoogte houden!

Jon Favreau regisseert de film

Jon Favreau is een Amerikaanse filmregisseur, scriptschrijver en acteur. Hij heeft al een paar hele mooie films op zijn CV staan, waaronder The Jungle Book. Hierdoor zijn er natuurlijk erg hoge verwachtingen voor The Lion King, aangezien The Jungle Book prachtig is gemaakt! Wij zijn dan ook erg nieuwsgierig of hij dit weet te overtreffen met The Lion King.

Donald Glover spreekt de stem van Simba in

Donald Glover zal de stem van Simba gaan inspreken in de live-action versie van The Lion King. Dit heeft Jon Favreau op Twitter bekend gemaakt. Hij stuurde een tweet met een foto van Donald Glover met daarbij de tekst ā€œI canā€™t wait to be kingā€. We kennen Donald Glover van zijn Gambino hit ā€œ3005ā€. Wie weet maakt hij ook wel zo een versie van ā€œCan You Feel The Love Tonight?ā€. Of willen jullie toch liever het originele nummer in de film terughoren?

James Earl Jones spreekt de stem van Mufasa in

James Earl Jones zal de stem van Mufasa inspreken in de live-action versie van The Lion King. Jon Favreau laat op Twitter weten dat hij niet kan wachten om met deze legende samen te werken! En laten we eerlijk zijn: zou iemand anders de stem van Mufasa beter in kunnen spreken dan James Earl Jones? Wij denken van niet!

Helaas heeft Jon Favreau nog niet bekend gemaakt wanneer The Lion King zal worden gereleaset. Dat vinden wij natuurlijk hartstikke jammer. We wachten namelijk met smart op deze film en hopen hem snel te kunnen bewonderen op het witte doek! Wij zouden ook wel willen weten wie de stemmen van Pumba en Timo gaan inspreken. Jullie ook?

Wat vind jij ervan dat  Donald Glover is gecast voor de stem van Simba?

Bron: mtv.com, giphy.com

Lees ook:

Wat we tot nu toe weten over Avatar 2

Alles over de reboot van Tomb Raider

Nieuwste artikelen

  • Hoe ik mijn eigen moord oploste - Kristen Perrin

  • Broer, moordenaar - Ellen Heijmerikx

  • De schandalen - Herman Stevens

  • De storm van ons bestaan - Vanessa Chan

  • De omzwervingen van Boek - Melanie van de Peut

Gerelateerde artikelen

  • 8 plot holes in Disney films

  • Zo zouden dieren uit Disneyfilms eruit zien als ze mens waren

  • Er komen nog minstens 21 live-action Disney films

  • Alle aankomende Disney live-action remakes

  • 10 Disney hulpjes die niet vergeten mogen worden

Zoek in artikelen