Voor alle boekenwurmen! Dit is het nieuwe sporten!

Juli komt er weer aan en je weet wat dat betekent… Juist ja, in je bikini met je boekje op het strand. Want wat is er nu fijner dan lekker een boek lezen met de warme zon op je huid en je voeten in het zand? Maar wat dan weer voor velen een probleempje is, is om op tijd weer helemaal bikini-proof te zijn. Tja, dat krijg je wanneer je je tijd liever besteed aan een goed boek of een Netflix marathon.

Maar gelukkig hebben wij de oplossing ontdekt voor alle boekenwurmen en Netflix verslaafden met te weinig tijd om drie keer in de week twee uur naar de sportschool te gaan! Wij werden uitgenodigd om het nieuwe sporten voor vrouwen te proberen bij de bbb healt boutique. En het goede nieuws? Je hoeft maar dertig minuten te trainen! Dus je hebt ontzettend veel tijd over voor alle boeken die je nog zo graag wil lezen en alle films die je nog wil zien!

Je traint namelijk in een hotcabin waar het een heerlijke 50 graden wordt. Omdat je traint in zo’n warme ruimte moet je lichaam extra hard werken om koel te blijven. Daarom train je in deze 30 minuten net zo hard als je in een uur in de sportschool zou doen. Maar de warmte is ook heel goed voor je doorbloeding, spieren, vetbranding en heeft een ontspannende en reinigende werking.

bbb healt boutique is eigenlijk alles wat een vrouw nodig heeft in een sportschool. Ze geven je altijd persoonlijke aandacht en ze zorgen dat je op een duurzame manier het lichaam krijgt dat je wenst. De bbb coaches voelen zich verbonden met jou en ze willen echt bijdragen aan een mooie en gelukkige levensstijl. bbb health boutique biedt ook yoga, pilates, food- en lifestylecoaching en er zijn ook verschillende challenges. Daarnaast is er ruimte voor fysiotherapie en voor mama’s met hun babytjes. Maar natuurlijk is het ook gewoon omzettend gezellig om met alleen maar vrouwen te trainen!

Nu denk je misschien: werkt dit wel echt? En hebben jullie dit ook geprobeerd?

Maar natuurlijk! Lees hier een stukje wat ons redactielid te zeggen heeft over haar ervaringen bij het sporten bij bbb healt boutique:

"Ik heb eigenlijk altijd al een hekel gehad aan sportscholen. Ik moest me er altijd met grote moeite naartoe en doorheen slepen en ik had nog steeds niet het idee dat het veel voor me deed. Daarom begon ik ook enigszins sceptisch aan de lessen bij bbb healt boutique. Want zou dit echt werken? En het antwoord is ja! Ik voel me energiek, beter in mijn lijf en ik durf zelfs die gevreesde bikini’s aan naar het strand. En ik heb nog genoeg tijd om alle boeken te lezen voor Chicklit.nl!

De persoonlijke aandacht en begeleiding van bbb health boutique heb ik zelfs niet meegemaakt bij de duurste sportscholen, en de cabines zijn zo lekker warm! Ik ga twee keer in de week in een cabine liggen en daarnaast volg ik lessen zoals pilates en balance. En ik zag in een maand al resultaat. Echt een aanrader voor elke vrouw die zich beter wil voelen in haar lichaam en dit ook op een duurzame manier wil doen."

Nieuwsgierig? Een proefles is gratis en kun je online inplannen.

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • Pillen waardoor je glitterpoep krijgt

  • Lucy Hale onthult een fout in de intro van Pretty Little Liars

  • Nee! Dit is vreselijk Pretty Little Liars nieuws

  • Once Upon A Time seizoen 7 komt eraan ondanks vertrek Emma

  • Vriendinnen die samen drinken zijn gelukkiger

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen