De leukste Harry Potter-cadeaus

Vind jij het ook altijd zo moeilijk om een leuk en origineel cadeau voor iemand te vinden? Dan kun je nog wel eens vastlopen. Zeker als je niet goed weet waar je naar op zoek bent kan het wel even duren voor je slaagt. Is degene waar je een cadeautje voor zoekt nou een echte Harry Potter-fan? Dan kunnen wij je goed op weg helpen met dit lijstje van de leukste Harry Potter-cadeaus voor jong en oud.

1. Harry Potter-mokken

Met deze mokken maak je een kopje koffie of thee wel heel bijzonder. Als ze warm worden veranderen ze namelijk! Zo verschijnt bijvoorbeeld een patronus of de tekst van de Sluipwegwijzer op je mok als je er hete drank in giet. 

Harry PotterBron: Amazon

2. Harry Potter-sjaals

Een warme sjaal is voor in de winter natuurlijk altijd een goed cadeautje. Met deze Harry Potter-sjaals kan het al helemaal niet misgaan! Zo blijf je lekker warm en krijgt je outfit ook nog eens een magische twist.

 

Harry PotterBron: Amazon

3. Sluipwegwijzer-muts

Om te matchen bij de Harry Potter-sjaal is er ook een heel leuke Harry Potter-muts. Hierop staat de tekst van de Sluipwegwijzer: "I solemny swear that I am up to no good".  Echt een muts voor een winters avontuur!

Harry PotterBron: Torrid

4. Harry Potter-joggingbroek

Thuis een avondje bankhangen kan nu ook volledig in Harry Potter-stijl met deze joggingbroeken. Zo kun je heerlijk relaxen én je favoriete Zweinstein-afdeling promoten!

Harry PotterBron: Amazon

5. Harry Potter-Cluedo 

Origineel Cluedo is natuurlijk een spannend spel, maar de Harry Potter-versie hiervan is nog magischer! In plaats van het oplossen van een moord oplossen moet je uitzoeken wie een student van Zweinstein heeft laten verdwijnen. Een leuk cadeau voor een Harry Potter-fan waar de hele familie van kan genieten!

Harry PotterBron: Amazon

6. Beledigingenboek

Zoek je een originele manier om iemand op een grappige, niet al te gemene manier op zijn of haar plek te zetten? Dan is dit boek met beledigingen in Harry Potter-stijl een ideale inspiratiebron.Harry PotterBron: Amazon

7. Hedwig-beeldje

Een echte uil cadeau geven is misschien een beetje lastig. Dit Hedwig-beeld zal dus helaas niet je post kunnen bezorgen, maar het is wel een leuke versiering voor in je huis.Harry PotterBron: Amazon

8. Harry Potter-kleurboek

Laat je creativiteit de vrije loop met dit Harry Potter-kleurboek! Met de prachtige prenten waan je je helemaal in de magische wereld van J.K. Rowling.

Harry PotterBron: Amazon

9. Gouden snaai-wekker

Heb jij ook zo'n moeite met opstaan in de ochtend? Deze gouden snaai-wekker is de oplossing. Wanneer hij afgaat vliegt hij weg, dus je moet echt uit bed komen om hem te vangen en uit te zetten.

Harry PotterBron: PBteen

10. Harry Potter-sokken

Vind je sokken een saai cadeau om te geven? Deze Dobby-sokken zullen je hoogstwaarschijnlijk van gedachten laten veranderen. Deze sokken met prentjes van onze favoriete huiself zijn een stukje magie aan je voeten.

Harry PotterBron: Amazon

11. Gruzielement-boekenleggers

Het ideale cadeau voor een Harry Potter-fan én boekenfanaat? Deze Gruzielementen-boekenleggers! Met deze boekenleggers vergeet je niet waar je bent gebleven in je boek én blijf je volledig in Harry Potter-stijl.

Harry PotterBron: Amazon

12. Chocoladekikker bakvormpjes

Wil je zelf de lekkernijen uit Harry Potter kunnen maken? Met deze chocoladekikker-bakvormpjes tover je in een handomdraai het populaire snoep uit Harry Potter op tafel!

Harry PotterBron: Amazon

13. Kookboek

Voor iemand die houdt van Harry Potter én van koken is dit het perfecte cadeau. In dit Harry Potter-kookboek vind je 150 magische recepten uit de tovenaarswereld. Magisch smullen dus!

Harry PotterBron: Amazon

14. Zweinstein afdelingsvlaggen

Wil jij een Harry Potter-sfeer in je slaapkamer? Met deze afdelingsvlaggen kan dat! Kies de vlag van jouw Zweinstein-afdeling en verander jouw kamer in een echte Zweinstein-slaapkamer!

Harry PotterBron: Amazon

15. Monster Book of Monsters kussen

In de film is het Monster Book of Monsters misschien schrikbarend, maar dit kussen bijt niet, dus maak je geen zorgen. Dit kussen is heel knuffelbaar en je zult er een Harry Potter-fan gegarandeerd blij mee maken.

Harry PotterBron: Amazon

Welk van deze Harry Potter-cadeaus zou jij kopen?

Bron: BuzzFeed

Lees ook: 10x de grappigste social media posts over Harry Potter

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • Er komt een nieuwe, échte Harry Potter-film!

  • 12 x grappen voor de echte Harry Potter fans

  • Deze Harry Potter referenties in Fantastic Beasts zijn jou waarschijnlijk nog niet opgevallen

  • 30 cadeaus voor Harry Potter fans

  • Deze verwijderde beelden veranderen jouw blik op Draco voor altijd

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen