Sarah Jessica Parker teleurgesteld over annuleren Sex and the City 3

Het is al een poosje bekend dat er geen derde film komt van Sex and the City. Dit is voor de fans natuurlijk een enorme teleurstelling. De fans zijn echter niet de enigen die balen van het feit dat Sex and the City 3 er niet zal komen. Sarah Jessica Parker liet eerder al weten dat ze het heel jammer vindt dat ze dit verhaal nu niet kunnen vertellen. Ze is er blijkbaar nog steeds niet helemaal overheen, want ze liet weten dat het haar nog steeds raakt.

Sex and the City

In een interview met de Amerikaanse nieuwswebsite Daily Beast zei Sarah Jessica Parker het volgende: "Ik ben verbluft hoe diep het me nog steeds raakt. Wat er is gebeurd is enorm pijnlijk voor mij.". Het is al in September bekendgemaakt dat Sex and the City 3 er niet zal komen, en maanden later is het duidelijk dat de actrice er nog steeds enorm van baalt.

Er is ook een conflict geweest tussen Sarah Jessica Parker en Kim Cattrall. Er gingen namelijk geruchten dat het 'divagedrag' van Kim Cattrall ervoor gezorgd zou hebben dat de film afgeblazen werd. Kim Cattrall ontkent dit echter en neemt het de mensen van Sex and the City en Sarah Jessica Parker kwalijk dat deze berichten over haar rondgingen. Ze bevestigde de rondgaande geruchten dat zij en Sarah Jessica Parker het nooit goed met elkaar hebben kunnen vinden.

De adviseurs van Sarah Jessica Parker hebben haar gezegd dat ze beter niet meer publiekelijk kan reageren op deze rel. De actrice liet weten dat ze zelf ook weet dat er zo veel gebeurt rondom Sex and the City en dat deze rel nietszeggend is voor de wereld, maar ze raakte er zo in verstrikt dat ze er eigenlijk graag op had willen reageren. Wel vindt ze het heel jammer dat ze nu op zo'n negatieve manier over de serie moet praten. Dit verandert de beleving van de kijkers en het doet Sarah Jessica Parker zelf ook pijn. Het is helaas niet anders...

Sex and the City

Vind je het net als Sarah Jessica Parker ook zo jammer dat er geen Sex and the City 3 komt?

Bron: GIPHY, Warner Bros.

Lees ook: Wat doet de cast van Sex and the City nu?

Nieuwste artikelen

  • Nachttrein naar Marrakesh - Dinah Jefferies

  • Met hart en ziel - Katarina Widholm

  • De geest in het plafond - Emily Jackman

  • Een schot in de roos - Iris Visser

  • Drie dagen in augustus - Anne Stern

Gerelateerde artikelen

  • Co-acteurs die elkaar haten

  • Echte vrouwenseries

  • De beste tv opening credits

  • 12 x series van vroeger die we missen

  • New Year's Eve

Zoek in artikelen