Center Stage : On Pointe

  • Onze waardering:

             
  • Members waardering:

    1  2  3  4  5 
    (0 stemmen)
  • Omschrijving:

    Jonathan Reeves (Peter Gallagher) heeft als taak meer moderne stijlen toe te voegen aan de Amerikaanse balletacademie en laat daarvoor zijn beste choreografen Charlie (Sascha Radetsky), Cooper (Ethan Stiefel) en Tommy (Kenny Wormald) dansers inlijven om deel te nemen aan een kamp waarbij de winnaars worden geselecteerd om zich bij de academie te voegen. Bella Parker (Nicole Muñoz), die altijd in de schaduw leefde van haar succesvolle zus Kate, krijgt nu eindelijk haar kans om in de schijnwerpers te staan als een van de dansers van het kamp.

ONZE RECENSIE

onze waardering

Bella doet auditie voor het bootcamp van het American Dance Centre. Omdat haar oudere zus Kate Parker al een succesvolle ballerina is, schrijft ze zich in onder een andere naam. Bella traint hard, want van de twaalf deelnemers worden slechts een paar dansers geselecteerd. In het begin voelt ze zich niet thuis tussen de klassiek geschoolde dansers. Maar Bella heeft een hart van goud, is erg begaan met anderen en weet het vertrouwen van haar nieuwe vrienden te winnen.

 Mooie dansscènes, vrolijke popmuziek, vriendschap en een beetje romantiek: Centerstage: on pointe bevat de juiste ingrediënten voor een geslaagde tienerfilm. Het is alweer de derde film in deze reeks. In het tweede deel – Centerstage Turn It Up – was actrice Nicole Muňoz slechts zijdelings te zien, dit keer vertolkt ze de…

Lees verder

Gerelateerde artikelen

  • Samenzwering

  • Stravaganza 6: Stad van zwaarden

  • De bijzondere kinderen van mevrouw Peregrine

Zoek in artikelen