De Smurfen en Het Verloren Dorp

  • Onze waardering:

             
  • Members waardering:

    1  2  3  4  5 
    (0 stemmen)
  • Omschrijving:

    In dit nieuwe animatie-avontuur van de Smurfen vindt Smurfin een mysterieuze landkaart die naar het Verloren Dorp leidt.
    Samen met haar beste vriendjes Brilsmurf, Klungelsmurf en Potige Smurf gaat zij op een spannende speurtocht door het Verboden Bos, waar wonderlijke wezens wonen. De Smurfen hopen het geheimzinnige Verloren Dorp te bereiken voordat de gemene tovenaar Gargamel het vindt. Op hun reis vol actie en gevaar zetten de Smurfen koers naar de grootste ontdekking in de geschiedenis van de Smurfheid!

ONZE RECENSIE

onze waardering

Wie is er niet groot geworden met de Smurfen? Al sinds de jaren '60 bestaan er stripverhalen van de kleine blauwe wezentjes, maar misschien wel het bekendste is de tekenfilmserie die van 1981 tot 1990 werd gemaakt door Hanna-Barbera. In 2011 en 2013 kwamen De Smurfen en Smurfen 2 uit, die een combinatie waren van live-action en digitale animatie. En nu in 2017 volgt de volledig digitaal geanimeerde film De Smurfen en het verloren dorp. Alle Smurfen in het Smurfendorp hebben een naam en die naam zegt iets over de Smurf. Denk maar aan Moppersmurf, Smulsmurf, Lolsmurf, Brilsmurf, Klungelsmurf, Potige Smurf en zelfs Grote Smurf. De enige die buiten de boot valt is Smurfin. Niet alleen is zij het enige meisje in het dorp, ook zegt haar naam niets over haar. Wie is Smurfin eigenlijk en wat…

Lees verder

Gerelateerde artikelen

  • Fase 2 van de Leesclub met Huisje, Boompje, Beest

  • Ga op reis naar Frankrijk en kom terug met een boekencontract!

  • 10 redenen waarom Ian Somerhalder een lekker ding is

Zoek in artikelen