The Divergent Series: Allegiant is er!

Wij hebben met smart uitgekeken naar het moment dat The Divergent Series: Allegiant eindelijk draait in de bioscoop zodat wij ernaar toe kunnen rennen! En het moment is eindelijk hier. Deze derde film van The Divergent Series is het een-na-laatste  laatste deel in de serie gebaseerd op de boeken trilogie van Veronica Roth. En wij kunnen nu al niet wachten op het laatste deel van deze geweldige serie. 

 

Als groot fan van de boeken zijn wij ook groot fan van deze geweldige serie en wij zijn ook erg benieuwd naar de verfilming van het verhaal. Houden ze het boek aan of zal de verfilming anders worden dan de boeken? Wij hebben hierover ook Veronica Roth gesproken! Lees hier alles. 

 

Om deze film extra te vieren hebben wij ook een super leuke winactie! Klik hier om te zien wat je kan winnen. 

 

Synopsis

In het derde deel van The Divergent Series betreden Tris (Shailene Woodley) en Four (Theo James) een nieuwe wereld die gevaarlijker is dan ooit tevoren. Na de schokkende onthullingen in Insurgent ontvluchten Tris en Four Chicago en gaan ze voorbij de muur die de stad omsluit. In de wereld achter de muur worden ze opgevangen door het mysterieuze Bureau voor Genetisch Welzijn dat onder leiding staat van David (Jeff Daniels). Hier blijkt alles wat ze dachten te weten al snel betekenisloos en in de strijd die losbarst is het van levensbelang om snel te beslissen wie er te vertrouwen is en wie niet.  Om te overleven wordt Tris gedwongen onmogelijke keuzes tussen moed, trouw, opoffering en liefde te maken. The Divergent Series: Allegiant draait nu in de bioscoop!

 

Even een reminder nodig? Hier zijn alle trailers:

 

The Divergent Series: Divergent

 

 

The Divergent Series: Insurgent

 

 

The Divergent Series: Allegiant

 

Nieuwste artikelen

  • Mystery guest - Maren Stoffels

  • Het schoolplein - Michelle Frances

  • Toen ik jou zag - Mary Schoon

  • Morisaki's boekwinkel - Satoshi Yagisawa

  • Spiegeldagen - Mark H. Stokmans

Gerelateerde artikelen

  • De beste Dark Academia boeken

  • Mini Daniel Radcliffe doet auditie voor Harry Potter

  • Mijn hart op slot

Zoek in artikelen