Halloween Netflix films die niet te eng zijn

Het is Halloween en dat betekent dat we weer heerlijk kunnen griezelen met zijn allen. Niet iedereen heeft een sterke maag en daarom zijn niet alle horrorfilms even geschikt voor de gevoelige kijkers. Maar niet getreurd: dat betekent niet dat je helemaal geen Halloween gevoel kunt krijgen! Op Netflex staan namelijk meer dan genoeg films die niet al te eng zijn!

All Hallow's Eve

Tijdens Eva's verjaardag ontdekt ze de waarheid over haar familiegeschiedenis. Haar moeders familie blijkt een oud amulet in zijn bezit te hebben, die de kracht van een heks aan een meisje doorgeeft op haar 18de verjaardag. Deze keer is het Eva's beurt. Terwijl ze haar nieuwe krachten verkent, probeert Eva de geest van haar overleden moeder op te roepen. Haar beste vriend en Barnaby, haar trouwe beschermer, waarschuwen haar om dit niet te doen, maar Eva is erg eigenwijs. Ze probeert toch haar moeder op te roepen, maar dan verschijnt er een wraakzuchtige heks die haar woonplaats wil vernietigen en de drie vrienden moeten vluchten om te overleven.

Bron: MarVista Entertainment

Hotel Transylvania 3

Onze favoriete monsterfamilie vieren vakantie aan boord van een luxe cruiseschip voor monsters. Drac kan eindelijk eens bijkomen van het drukke werk in zijn hotel. De familie Drac doet mee aan alle leuke activiteiten aan boord en natuurlijk liggen ze ook volop in het maanlicht te luieren om een lekker bleek kleurtje te krijgen. De droomvakantie mondt echter uit in een nachtmerrie als Mavis merkt dat Drac gevallen is voor de charmes van de mysterieuze cruisekapitein Ericka. Zij bewaart een geheim dat het einde kan betekenen voor alle monsters.

Halloween Netflix films Bron: Sony Pictures Animation

Little Evil

Gary is dolgelukkig dat hij mag trouwen met Samantha, de vrouw van zijn dromen. Zij heeft een zoontje, genaamd Lucas, uit een eerder huwelijk. Gary is vastbesloten een band met zijn stiefzoon op te bouwen. Lucas lijkt echter niet helemaal in orde te zijn en Gary begint zelfs te vrezen dat de jongen een demon is.

Little EvilBron: Mandalay Pictures

Dreamworks: Spookverhalen

Shrek daagt zijn vrienden uit met enge spookverhalen verteld in een spookkasteel. Later worden Ginormica en de Monsters geconfronteerd met buitenaardse pompoenen.

ShrelBron: Dreamworks

Zombieland

De student Columbus is een echte nerd en werkelijk overal bang voor. Dankzij zijn achterdocht overleeft hij wel een plaag die mensen verandert in allesverslindende zombies. De wapenfreak en twinkie-fan Tallahassee kent totaal geen angst. Samen moeten ze nu de strijd aanbinden met een afgrijselijk gevaar: elkaars gezelschap. Een waanzinnig hilarische komedie.

Halloween Netflix filmsBron: Sony Pictures

The Babysitter

In The Babysitter maken we kennis met de 12-jarige Cole, die tot over zijn oren verliefd is op zijn babysitter. Op een avond besluit hij om op te blijven zodat hij nog even naar zijn knappe babysitter kan kijken. Helaas ziet hij iets dat hem niet echt bevalt, want Cole ontdekt dat zijn knappe babysitter deel uitmaakt van een satanische sekte. En deze sekte is tot alles bereid om hem de mond te snoeren.

Halloween Netflix filmsBron: New Line Cinema

Casper

Hoewel het eenzame spookje Casper alleen op zoek is naar een vriendje om mee te spelen, jaagt hij tot zijn grote verdriet de mensen keer op keer de stuipen op het lijf. Totdat  het meisje Kat in Casper's spookhuis 'Whipstaff Manor' komt wonen. Haar excentrieke vader Dr. James Harvey een ervaren 'geesten therapeut', is ingehuurd door de nieuwe eigenaars van 'Whipstaff Manor', de onuitstaanbare Carrigan Crittendon en haar partner, Dibs, om Casper en z'n drie ooms weg te jagen. Carrigan probeert werkelijk alles om de spoken te verdrijven en zo in het bezig van de schat van 'Whipstaff Manor' te komen. Maar Casper's onverbeterlijke ooms, Stinky, Stretch en Fatso hebben hun eigen methoden om ongewenste gasten van zich af te schudden.

Halloween Netflix filmsBron: Universal Pictures

Goosebumps

Als Zach verhuist maakt hij gelijk kennis met zijn nieuwe buurmeisje Hannah. Zach merkt ook meteen dat haar vader niet de makkelijkste is. Als Zach eenmaal een tijdje in zijn nieuwe huis woont, merkt hij dat de buurman nog eigenaardiger is dan gedacht. Samen met een vriend gaat hij uitzoeken wat er aan de hand is, niet wetende dat hij iedereen uit de stad daarmee in gevaar brengt...

Halloween Netflix filmsBron: Sony Pictures

Welke film ga jij met Halloween kijken?

Lees ook: De 15 leukste Halloween afleveringen

Nieuwste artikelen

  • Als ik je morgen weer zie – Robbie Couch

  • De rivalen – Vi Keeland

  • De gebroeders Maxilari - David Pefko

  • Beers balkon - Jeroen Berkhout

  • Italopop - Vanja van der Leeden

Gerelateerde artikelen

  • 10 Netflix tips die je moet weten

  • De leukste vrouwen series op Netflix

  • Netflix codes

  • Top 5 erotische must sees op Netflix

  • Pikante films op Netflix

Zoek in artikelen