Film top 6: juli

Elke maand komen er zoveel leuke series en films uit, zowel in de bioscoop als op dvd. Maar welke wil je nu echt niet missen en welke kan je beter overslaan? Chicklit zet de leukste films van de maand op een rijtje!
 
 
Bioscoop
 
Magic Mike XXL begint drie jaar nadat Mike besloot te stoppen met strippen. Nu lijkt het erop dat de overgebleven 'Kings of Tampa' ook bereid zijn de handdoek in de ring te gooien. Maar dan wel op hun manier: met één laatste optreden in Myrtle Beach, samen met legendarische headliner Magic Mike in de spotlights.
 
 
     
 
Bioscoop
 
Het verhaal van de Minions begint miljoenen jaren geleden, toen een Minion niet meer was dan een eencellig geel organisme.
 
Door de jaren heen zijn ze geëvolueerd tot hulpjes van de meest verschrikkelijke slechteriken, van T. Rex tot Napoleon. Helaas waren ze niet zo succesvol in het uitvoeren van hun taak en raakten ze werkloos. Eén Minion, genaamd Kevin, heeft een idee: samen met de rebelse Stuart en de schattige Bob gaat hij op zoek naar een nieuwe slechterik om te assisteren.
 
De drie vrienden raken verzeild in een spannend avontuur dat hen naar een geschikte nieuwe meester leidt: ’s werelds eerste vrouwelijke superschurk Scarlet Overkill. Kevin, Stuart en Bob reizen van het ijskoude Antarctica naar New York City in de jaren ‘60. Uiteindelijk belandt het vrolijke gele trio in Londen, waar zij hun grootste uitdaging aangaan: het redden van alle Minions. 
 
 
     

 
 
Bioscoop
 
Wat als je voor altijd jong en mooi blijft? Het overkomt de jonge moeder Adaline (Blake Lively) na een mysterieus auto-ongeluk in de jaren ’30.
 
Terwijl de wereld om haar heen doorgaat en haar dochter (Ellen Burstyn) bejaard wordt, wordt Adaline zelf geen dag ouder. Om dit verborgen te houden is ze tientallen jaren veroordeeld tot een eenzaam bestaan, zonder liefde waar ze keer op keer afscheid van zou moeten nemen.
 
Maar wanneer ze valt voor de charismatische Ellis (Michiel Huisman) en een weekend bij zijn ouders (Harrison Ford en Kathy Baker) doorbrengt, dreigt haar geheim uit te komen. Adaline neemt een beslissing die haar leven voor altijd zal veranderen. 
 
 
 
     

 
Bioscoop
 
Van een avontuurlijke ballonvlucht in de wolken tot een monsterlijke metropool, de Academy Award®-winnende regisseur Pete Docter (Monsters, Inc., Up) heeft een groot publiek naar unieke en tot de verbeelding sprekende oorden gebracht.
 
In de originele Disney•Pixar film Inside Out neemt hij ons mee naar de meest bijzondere plek van allemaal: het hoofd. Opgroeien gaat niet zonder vallen en opstaan, en dat geldt ook voor Riley.
 
Wanneer haar vader een nieuwe baan krijgt in San Francisco, moet ze haar leventje in het Middenwesten van Amerika achter zich laten. Riley laat zich, net als iedereen, leiden door haar emoties: Plezier, Angst, Woede, Afkeer en Verdriet. De emoties wonen in het Hoofdkwartier, de commandoruimte in Riley’s hoofd, waar ze haar van advies voorzien bij de dagelijkse dingen. Riley en haar emoties hebben moeite om zich aan te passen aan het nieuwe leven in San Francisco, wat leidt tot opschudding in het Hoofdkwartier.

Bekijk hier de trailer

 
 
 
     
DVD
 
’s Nachts staat de wereld op zijn kop in het meest hilarische avontuur tot nu toe! Lach nog één keer om Ben Stiller, Robin Williams, Owen Wilson and Rebel Wilson in Night at the Museum 3: Secret of the Tomb. Het magische tablet dat ervoor zorgt dat de museumstukken na sluitingstijd tot leven komen, begint af te brokkelen. Nachtbewaker Larry (Ben Stiller) reist af naar Londen om dit te voorkomen. Hij krijgt hierbij de hulp van zijn heldhaftige vrienden, maar ook van een aantal nieuwe figuren. Zal het Larry lukken om het nachtelijke leven van het museum in stand te houden?

Bekijk hier de trailer

 
     
 
DVD
 
Jupiter Jones werd geboren onder een sterrenhemel, voorbestemd om grote dingen te doen. Maar erg groots is haar leven niet, nu ze is opgegroeid. Jupiter maakt toiletten schoon en heeft verder vooral veel pech. Dit verandert wanneer Caine, een genetisch gemanipuleerde oud-militair en jager, naar Aarde komt om haar op te sporen. Jupiter ontdekt eindelijk haar lot: haar genen maken haar erfgename van een bijzondere erfenis die van invloed kan zijn op de totale kosmos.

Bekijk hier de trailer

 
 

Welke films wil jij zien?

Nieuwste artikelen

  • Het schoolplein - Michelle Frances

  • Toen ik jou zag - Mary Schoon

  • Morisaki's boekwinkel - Satoshi Yagisawa

  • Spiegeldagen - Mark H. Stokmans

  • Zombies op school - Marieke Boeijen

Gerelateerde artikelen

  • Film top 6: juni 2017

  • De 10 leukste winterfilms

  • De feiten over daten in de bioscoop!

  • Mooie Movie Mannen part I

  • 5x Powervrouwen films voor een 'anti-Valentijn'

Zoek in artikelen