Film top 6: augustus

Elke maand komen er zoveel leuke series en films uit, zowel in de bioscoop als op dvd. Maar welke wil je nu echt niet missen en welke kan je beter overslaan? Chicklit zet de leukste films van de maand op een rijtje!
 
 
DVD
 
Alice Howland, gelukkig getrouwd en moeder van drie volwassen kinderen, is een gerenommeerd hoogleraar taalkunde aan Harvard. Ze krijgt een enorme schok te verduren als de ziekte van Alzheimer bij haar wordt vastgesteld en ze beseft dat haar zorgvuldig opgebouwde leven drastisch zal veranderen. Langzaam maar zeker begint ze de regie over haar eigen wereld te verliezen, terwijl de onderlinge banden binnen de familie steeds meer onder druk komen te staan. Een beangstigend, hartverscheurend en inspirerend portret over een onafhankelijke, sterke vrouw die worstelt om verbonden te blijven met de persoon die ze ooit was.
 
 
     
 
DVD
 
Deze serie, gebaseerd op de gelijknamige bestseller van detectiveschrijfster PD James, vormt een spannend vervolg op het verhaal van Jane Austens ‘Pride And Prejudice’. De hoofdpersonen uit die klassieke roman, Elizabeth en Darcy, zijn inmiddels zes jaar getrouwd en hebben een zoontje. Binnenkort is het weer tijd voor het bal dat ze elk jaar houden in hun prachtige landhuis. Maar de voorbereidingen worden ruw verstoord door de onverwachte komst van Elizabeths onberekenbare zus Lydia, die beweert dat haar man Wickham is vermoord. Darcy organiseert een zoektocht in de bosrijke omgeving en er wordt inderdaad een lijk gevonden. De dode blijkt echter niet Wickham te zijn, maar diens reisgenoot. Dat leidt direct tot allerlei verdenkingen. Naarmate het onderzoek naar de moord vordert, komen er steeds meer schokkende geheimen aan het licht...
 
 
     
 
Bioscoop
 
Gewapend met de buitengewone mogelijkheid om kleiner te worden, maar tegelijk wel sterker, moet oplichter Scott Lang zijn innerlijke held omarmen en zijn mentor, Dr. Hank Pym helpen het geheim achter zijn spectaculaire Ant-Man pak voor een nieuwe generatie dreigingen te beschermen. Tegenover ogenschijnlijk onoverkoombare obstakels, moeten Pym en Lang een overval plannen en uitvoeren, die de wereld zal redden.
 
 
     

 
Bioscoop
 
Fantastic Four is een nieuwe, eigentijdse verfilming van het langstlopende superheldenteam van Marvel.
 
Het leven van vier jonge outsiders verandert compleet als ze teleporteren naar een ander universum waar ze een schokkende gedaanteverwisseling ondergaan. Om de aarde te redden moeten de vier leren omgaan met hun nieuwe krachten en de strijd aanbinden met een voormalige vriend.
 
 
     
Bioscoop
 
Paper Towns is een coming of age-verhaal (volwassen worden) over Quentin (Nat Wolff) en zijn raadselachtige buurmeisje Margo (Cara Delevingne), die zo dol op mysteries is, dat ze er zelf een is geworden.
 
Margo neemt Quentin mee op een nachtelijk avontuur, maar verdwijnt dan plotseling. Wat ze achterlaat, zijn een aantal cryptische aanwijzingen die Quentin moet ontcijferen. De zoektocht mondt voor Quentin en zijn gevatte vrienden uit in een bijzonder avontuur dat zowel hilarisch als ontroerend is. Om Margo terug te vinden, moet Quentin ontdekken wat de waarde is van echte vriendschap en ware liefde.
 
 
     
DVD
 
Een jonge Peruviaanse beer met een grote passie voor alles dat Brits is reist naar Londen om een huisje te vinden. Alleen en verdwaald eindigt het beertje op Paddington Station, waar hij er achter komt dat het stadsleven niks voor hem is. Op het station wordt hij gevonden door de familie Brown, die het beertje in huis neemt. Alles lijkt goed te gaan voor het beertje totdat een museumconservator het unieke beertje ontdekt.
 
 
 
 

Welke films wil jij zien?

Nieuwste artikelen

  • Mystery guest - Maren Stoffels

  • Het schoolplein - Michelle Frances

  • Toen ik jou zag - Mary Schoon

  • Morisaki's boekwinkel - Satoshi Yagisawa

  • Spiegeldagen - Mark H. Stokmans

Gerelateerde artikelen

  • Film top 6: juni 2017

  • De 10 leukste winterfilms

  • De feiten over daten in de bioscoop!

  • Mooie Movie Mannen part I

  • 5x Powervrouwen films voor een 'anti-Valentijn'

Zoek in artikelen