Film top 6: november

Elke maand komen er zoveel leuke series en films uit, zowel in de bioscoop als op dvd. Maar welke wil je nu echt niet missen en welke kan je beter overslaan? Chicklit zet de leukste films van de maand op een rijtje!
 
 
Bioscoop
 
In Mockingjay part II gaan Katniss Everdeen (Jennifer Lawrence) en District 13 de ongeëvenaarde strijd tegen het Capitool aan. Nadat Katniss al twee keer de Hongerspelen heeft overleefd en is uitgeroepen tot de spotgaai, was in Mockingjay part I de uitbraak van de oorlog in de districten te zien. In november gaat de strijd verder.
 
 
     
 
DVD
 
Thorin eikenschild en de dwergen van erebor hebben de grote schatten van hun thuisland herwonnen, maar het gevolg is dat ze de verschrikkelijke Draak Smaug hebben losgelaten op Meerstad. Ondertussen heeft Sauron, de Duistere Heer, zijn Orc-legioenen uitgezonden om de Eenzame Berg aan te vallen en vecht Bilbo Balings voor zijn leven in de oorlog tussen vijf grote legers. Terwijl de duistere krachten toenemen, moeten de Dwergen, Elfen en Mensen kiezen: samenwerken of vernietigd worden.
 
 
     
Magic Mike XXL
DVD
 
Magic Mike XXL begint drie jaar nadat Mike besloot te stoppen met strippen. Nu lijkt het erop dat de overgebleven 'Kings of Tampa' ook bereid zijn de handdoek in de ring te gooien. Maar dan wel op hun manier: met één laatste optreden in Myrtle Beach, samen met legendarische headliner Magic Mike in de spotlights.
 
 
     

 
DVD
 
Van een avontuurlijke ballonvlucht in de wolken tot een monsterlijke metropool, de Academy Award®-winnende regisseur Pete Docter (Monsters, Inc., Up) heeft een groot publiek naar unieke en tot de verbeelding sprekende oorden gebracht.
 
In de originele Disney•Pixar film Inside Out neemt hij ons mee naar de meest bijzondere plek van allemaal: het hoofd. Opgroeien gaat niet zonder vallen en opstaan, en dat geldt ook voor Riley.
 
Wanneer haar vader een nieuwe baan krijgt in San Francisco, moet ze haar leventje in het Middenwesten van Amerika achter zich laten. Riley laat zich, net als iedereen, leiden door haar emoties: Plezier, Angst, Woede, Afkeer en Verdriet. De emoties wonen in het Hoofdkwartier, de commandoruimte in Riley’s hoofd, waar ze haar van advies voorzien bij de dagelijkse dingen. Riley en haar emoties hebben moeite om zich aan te passen aan het nieuwe leven in San Francisco, wat leidt tot opschudding in het Hoofdkwartier.

Bekijk hier de trailer

 
     
DVD
 
Het was nooit eerder zo chaotisch als tijdens de voorbereidingen voor Monroe en Rosalee's bruiloft. Nick moet dieper en dieper in zijn verleden graven om te begrijpen wat voor een persoon hij wilt zijn. Met Captain Renard in een kritieke toestand, en Juliette die Nick probeert te vergeven na zijn verraad, is de wereld van Grimm nooit eerder zo onbeheersbaar geweest. De gevaarlijke Wesen zijn hun opmars naar het noordwesten aan het maken en vergt het alle energie en kracht van Team Grimm om Portland veilig te houden. Bekijk alle 22 spannende afleveringen nu in een keer.
 
 
 
     
DVD
 
De Bellas zijn terug! Dit keer moeten Beca en de andere meiden het opnemen tegen de Duitse wereldkampioenen.
Het vervolg op de hitkomedie uit 2012 is het regiedebuut van actrice Elizabeth Banks, die in beide films de rol van televisiecommentator Gai speelt
 
 
 
 

Welke films wil jij zien?

Nieuwste artikelen

  • Als ik je morgen weer zie – Robbie Couch

  • De rivalen – Vi Keeland

  • Beers balkon - Jeroen Berkhout

  • Italopop - Vanja van der Leeden

  • Toespijs - Judith Cyrus

Gerelateerde artikelen

  • Film top 6: juni 2017

  • Deze films en series verschijnen in november op Netflix

  • November 2013: Het Rosie project

  • Deze films en series verschijnen in november op Netflix

  • Film top 6: april 2017

Zoek in artikelen