Film top 6: maart 2016

Elke maand komen er zoveel leuke series en films uit, zowel in de bioscoop als op dvd. Maar welke wil je nu echt niet missen en welke kan je beter overslaan? Chicklit zet de leukste films van de maand op een rijtje!

 

The Divergent Series: Allegiant

Bioscoop

In The Divergent Series: Allegiant wagen Tris (Shailene Woodley) en Four (Theo James) zich in de wereld buiten het hek.

Zij worden echter al snel in hechtenis genomen door een mysterieuze organisatie, die bekend staat als 'The Bureau of Genetic Welfare'.

Bekijk hier de trailer

Deadpool 

Bioscoop

Gebaseerd op Marvel Comic’s meest onconventionele antiheld. DEADPOOL vertelt het verhaal van Wade Wilson (Ryan Reynolds), voormalig lid van de Special Forces nu een huurling.

Na een duister experiment genezen zijn verwondingen razendsnel en bedenkt hij het alter ego Deadpool. Gewapend met zijn nieuwe gave en een goed gevoel voor (zwarte) humor gaat Deadpool op zoek naar de man die zijn leven bijna verwoestte.

Bekijk hier de trailer

Zootropolis

Bioscoop

Zootropolis is een stad als geen ander, een moderne wereld met alleen dieren.

De stad bestaat uit verschillende wijken zoals de chique Sahara Square en het ijskoude Tundratown. Het is een mengelmoes van dieren uit verschillende omgevingen die samenleven. Het maakt niet uit wie of wat je bent, van de grootste olifant tot de kleinste spitsmuis.

Maar wanneer de optimistische officier Judy Hopps zich aansluit bij de politie, ontdekt ze dat het niet zo makkelijk is als eerste konijn bij het politiekorps vol grote, stoere dieren. Vastberaden om zichzelf te bewijzen, grijpt ze de kans aan om een zaak op te lossen. Zelfs als dat betekent dat ze moet samenwerken met de welbespraakte, sluwe vos Nick Wilde om het mysterie op te lossen.

Bekijk hier de trailer

Before I Go To Sleep

Elke ochtend wordt Christine (Nicole Kidman) wakker naast een vreemde man, in een onbekend huis. De man naast haar heet Ben (Colin Firth) en hij legt haar iedere ochtend geduldig uit dat hij haar echtgenoot is. Jaren geleden had Christine een ernstig auto-ongeluk en sindsdien maakt ze geen nieuwe herinneringen meer aan. Haar arts, Dr. Nash (Mark Strong), probeert haar met therapie te helpen. Beetje bij beetje vallen de puzzelstukjes voor Christine in elkaar en ontdekt ze dat er iets niet klopt aan Ben’s verhaal. Wie is die man met wie ze samen woont? Welk duister geheim houdt hij voor haar verborgen?

Bekijk hier de trailer

Gods of Egypt

In het spectaculaire actie-avontuur GODS OF EGYPT gaan we terug naar het Oude Egypte, waar het lot van de mensheid in handen ligt van een simpele sterveling. Om de wereld en zijn geliefde te redden roept de slimme dief Bek (Brenton Thwaites) de hulp in van de machtige god Horus (Nikolaj Coster-Waldau). Samen nemen zij het op tegen Set (Gerard Butler), de meedogenloze god van de duisternis die het eens welvarende rijk in chaos en oorlog heeft gestort en zowel dit leven als het hiernamaals wil vernietigen. De confrontatie met Set en zijn handlangers voert het onwaarschijnlijke team tot ver in het hiernamaals. Hier moeten mensen en goden ultieme testen van moed en opoffering doorstaan op weg naar de laatste epische confrontatie.

Bekijk hier de trailer

London Has Fallen

London has Fallen, opvolger van het succesvolle Olympus has Fallen, is een bloedstollend actiespektakel met onder meer Morgan Freeman, Aaron Eckhart en Gerard Butler.

Wanneer de Engelse premier onder verdachte omstandigheden dood wordt gevonden, gaan alle alarmbellen af. Zijn begrafenis blijkt de ideale plek om een aanslag te plegen en de wereld ligt plots in de handen van slechts drie personen: de president van de Verenigde Staten (Eckhart), zijn meest betrouwbare geheim agent (Butler) en een Engelse MI-6 agent (Charlotte Riley)…

Bekijk hier de trailer

Welke film is jouw favoriet?

Nieuwste artikelen

  • Het schoolplein - Michelle Frances

  • Toen ik jou zag - Mary Schoon

  • Morisaki's boekwinkel - Satoshi Yagisawa

  • Spiegeldagen - Mark H. Stokmans

  • Zombies op school - Marieke Boeijen

Gerelateerde artikelen

  • Film top 6: juni 2017

  • Film top 6: april 2017

  • Film top 6: juni

  • Recensie: Pitch Perfect 2 (BIOS)

  • Film top 6: maart

Zoek in artikelen