Film top 6: september 2017

Elke maand komen er weer zoveel leuke series en films uit, zowel in de bioscoop als op dvd. Maar welke wil je nu echt niet missen en welke kan je beter overslaan? Chicklit zet de leukste films van de maand september op een rijtje!

The Dark Tower

Bioscoop

De laatste Scherpschutter, Roland Deschain, is in een eeuwige strijd verwikkeld met Walter O’Dim - ook bekend als de Man in Black, vastbesloten hem ervan te weerhouden de Donkere Toren om te werpen, die het universum bij elkaar houdt. Met het lot van de werelden op het spel, botsen goed en kwaad in een ultieme strijd en kan alleen Roland de Toren verdedigen tegen de Man in Black.

Everything, Everything

Bioscoop

Wat als je niet naar buiten mag, geen frisse lucht mag inademen noch het warme zonlicht op je gezicht kunt voelen? Wat als je die prachtige buurjongen nooit een kus zal kunnen geven...? Het overkomt de 18-jarige Maddy. Door haar ziekte mag ze de veilige luchtdichte omgeving van haar huis niet verlaten. Maar Maddy is nieuwsgierig, slim en vastberaden. Zeker wanneer ze verliefd wordt op haar buurjongen Olly wil ze de fascinerende buitenwereld verkennen en haar eerste liefde ervaren. Wat begon met staren naar elkaar van achter het raam en met tekst berichtjes als enige communicatiemiddel, groeide uit tot een hechte band. Ondanks Maddy’s aandoening  willen zij alles riskeren om bij elkaar te kunnen zijn, zelfs als dit betekent dat zij alles daardoor kunnen verliezen. 

Dunkirk

Bioscoop

Dunkirk start als honderdduizenden Britse en geallieerde soldaten omsingeld zijn door vijandelijke troepen. Gevangen op het strand met hun rug naar de zee staan ze voor een onmogelijke situatie als de vijand dichterbij komt.

Girls Night Out

Bioscoop

In de gewaagde komedie Girls Night Out komen vijf studievriendinnen (Scarlett Johansson (Lucy, Ghost in the Shell), Kate McKinnon (SNL), Ilana Glazer (The Night Before), Jillian Bell (22 Jump Street) en Zoë Kravitz (X-Men: First Class) na tien jaar weer samen voor een wild vrijgezellenfeest in Miami. Het feest eindigt abrupt wanneer ze per ongeluk een mannelijke stripper om het leven brengen. De vriendinnen raken in paniek en proberen op hilarische manieren hun sporen uit te wissen.

A United Kingdom

DVD

Eind jaren 40. Prins Seretse Khama, de troonopvolger in Botswana, wordt verliefd op een jonge, blanke vrouw, Ruth Williams genaamd. Hij besluit om met haar te trouwen. Hun interraciale liefdesrelatie wordt echter als schandalig ervaren, waardoor Seretse en zijn bruid voor jaren verbannen worden uit hun land en in ballingschap in Londen moeten verblijven.

Lees hier de recensie

Bones - Seizoen 12 

DVD

De bijna bovennatuurlijke forensische vaardigheden van Brennan (Emily Deschanel) helpen dit seizoen bij het oplossen van nog gruwelijkere zaken, waaronder een moord in een bejaardentehuis, een mogelijke moord door een robot en de dood van een goede vriend. Gedurende dit laatste seizoen ontwikkelt zich nog een echte familietragedie en komt Booth (David Boreanaz) in het vizier van een heuse seriemoordenaar.

Lees hier de recensie

Welke films ga jij deze maand kijken?

 

Nieuwste artikelen

  • Mystery guest - Maren Stoffels

  • Het schoolplein - Michelle Frances

  • Toen ik jou zag - Mary Schoon

  • Morisaki's boekwinkel - Satoshi Yagisawa

  • Spiegeldagen - Mark H. Stokmans

Gerelateerde artikelen

  • Young Adult top-5: september

  • Film top 6: juni 2017

  • De winnaar van het Chicklit.nl boek van het jaar 2017

  • Deze films en series verschijnen in september op Netflix

  • Deze films en series zijn vanaf april te zien op Netflix

Zoek in artikelen