Film top 6: november 2017

Elke maand komen er weer zoveel leuke series en films uit, zowel in de bioscoop als op dvd. Maar welke wil je nu echt niet missen en welke kan je beter overslaan? Chicklit zet de leukste films van de maand bovember op een rijtje!

Their Finest

Their Finest

DVD

Londen, WOII. Nu haast alle mannen aan het front vechten krijgt Catrin Cole (Gemma Arterton) een baantje als copywriter voor propagandafilms die een vrouwelijke touch nodig hebben.

Haar natuurlijke flair wordt al snel opgemerkt door de vlotte filmproducent Tom Buckley (Sam Claflin). Met het moreel van het land op het spel moeten Catrin en Buckley een speelfilm maken die het hart van de natie zal verwarmen. Ondanks de bommenregen ontdekt Catrin dat er achter de camera evenveel drama, humor en passie is als voor de camera.

Lees hier de recensie

Thor: Ragnarok

Thor: Ragnarok

Bioscoop

Na de gebeurtenissen in Avengers: Age of Ultron, raakt Thor gevangen op een andere wereld, zonder zijn hamer. Hij moet een gladiatorenduel tegen zijn oude vriend, Hulk, overleven, om terug naar Asgard te kunnen keren en de kwaadaardige Hela ervan te weerhouden Ragnarok in te luiden.

The Mountain Between Us

The mountain between us

Bioscoop

Na een tragisch vliegtuigongeluk zijn twee vreemden op elkaar aangewezen om onder barre omstandigheden op een afgelegen, met sneeuw bedekte berg te overleven.

Als ze zich realiseren dat er geen hulp zal komen, beginnen ze noodgedwongen aan een verschrikkelijke tocht door honderden kilometers wildernis. Ze vragen het uiterste van elkaar om te overleven, waardoor er onverwachts een aantrekkingskracht wordt aangewakkerd tussen de twee. 

The sense of an ending

The Sense Of An Ending

DVD

Jim Broadbent speelt Tony Webster, een man die een teruggetrokken en stil leven leidt. Wanneer zijn verleden hem plotseling in lijkt te halen, is het gedaan met de rust. Hij wordt gedwongen de confrontatie aan te gaan en de waarheid over zijn eerste liefde (Charlotte Rampling) en de ondraaglijke consequenties van de beslissingen die hij lang geleden maakte onder ogen te zien. Naar het boek van Julian Barnes.

Lees hier de recensie

Geostorm

Geostorm

Bioscoop

Maar er gaat iets mis. In plaats van beschermen valt het systeem de aarde aan. In een race tegen de klok moet voorkomen worden dat een geostorm de aarde wegvaagt. 

Gerard Butler speelt Jake, een wetenschapper die samen met zijn broer Max, gespeeld door Jim Sturgess, de storing in het satellietprogramma moet verhelpen. Abbie Cornish is Sarah Wilson van de geheime dienst; Alexandra Maria Lara is te zien in de rol van Ute Fassbinder, de ISS-astronaut die het ruimtestation leidt; Daniel Wu speelt Cheng, de Hong Kong-supervisor van het Dutch Boy Program; Andy Garcia is de Amerikaanse president Andrew Palma; en Harris speelt tenslotte minister Leonard Dekkom.

Baywatch

Baywatch

Plezier in de zon! Dwayne Johnson en Zac Efron komen samen en doen meer dan hun plicht in deze wilde en sexy komedie vol actie. Als het strand wordt overspoeld door een misdaadgolf, leidt de legendarische lt. Mitch Buchannon (Johnson) zijn eliteteam van stoere strandwachten op een missie om te bewijzen dat je ook zonder penning de baai kunt redden. Samen met een drietal blitse rekruten, onder wie oud-olympiër Matt Brody (Efron), verruilen ze de golven voor een diepe undercoveractie om een meedogenloze zakenvrouw (Priyanka Chopra, uit de tv-serie “Quantico”) te stoppen, wier duivelse plannen de toekomst van de baai bedreigen. Maak je klaar en duik in de actie met de heetste film van het jaar!

Lees hier de recensie

Welke films ga jij deze maand kijken?

Nieuwste artikelen

  • Als ik je morgen weer zie – Robbie Couch

  • De rivalen – Vi Keeland

  • De gebroeders Maxilari - David Pefko

  • Beers balkon - Jeroen Berkhout

  • Italopop - Vanja van der Leeden

Gerelateerde artikelen

  • Film top 6: juni 2017

  • Film top 6: april 2017

  • Film top 6: juni

  • Recensie: Pitch Perfect 2 (BIOS)

  • Chicklit top 6: november 2017

Zoek in artikelen