Film top 6: januari 2018

Elke maand komen er weer zoveel leuke series en films uit, zowel in de bioscoop als op dvd. Maar welke wil je nu echt niet missen en welke kan je beter overslaan? Chicklit zet de leukste films van de maand januari op een rijtje! 

Pitch Perfect 3

n de nieuwe muzikale comedy Pitch Perfect wordt de rebelse Beca gevraagd voor de a capella zanggroep van haar nieuwe universiteit. De zanggroep bestaat uit een stel meiden dat elkaar af en toe in de haren vliegt, maar wanneer ze samen zingen klinkt het perfect. De zanggroep is gewend alleen traditionele a capella nummers te zingen, maar Beca krijgt het voor elkaar om totaal nieuwe mash-ups te verzinnen. Dit is een groot succes en de meiden maken ineens weer kans om hoog te eindigen in de nationale competitie.

Lees hier de recensie

The Greatest Showman

Barnum was een visionair die zich van niets wist te ontwikkelen tot het brein achter ‘de grootste show van de wereld’, een betoverend spektakel en de viering van zijn levende fantasie. Een voorstelling die een wereldwijd publiek aansprak en in vervoering bracht.

Star Wars: The Last Jedi

Nieuwe personages uit Star Wars: The Force Awakens sluiten zich aan bij legendarische Star Wars-iconen. In een episch avontuur worden eeuwenoude mysteries over de Force en schokkende openbaringen uit het verleden onthuld…

Lees hier de recensie

Jumanji: Welcome to the Jungle

Vier scholieren komen een oude spelcomputer tegen en als ze die aanzetten komen ze door magische krachten per ongeluk terecht in de wereld van de video game, die Jumanji heet.

Daar krijgen ze het lichaam van de personages in het spel. Om te ontsnappen uit het spel moeten ze allerlei gevaarlijke levels uitspelen door samen te werken.

Lees hier de recensie

Ferdinand

Ferdinand is een kleine stier, die ervan houdt om in alle rust onder een boom te zitten en aan de bloemen te ruiken in plaats van rond te springen. Ondanks dat Ferdinand ouder en sterker wordt, blijft hij een zachtaardige persoonlijkheid houden. Op een dag kiezen vijf mannen hem uit om in Madrid mee te doen aan de stierengevechten.

Spider-Man: Homecoming

Na zijn ontmoeting met de Avengers in Captain America: Civil War keert Peter Parker (Tom Holland) onder begeleiding van zijn nieuwe mentor Tony Stark (Robert Downey Jr.) terug naar huis, waar hij woont bij zijn tante May (Marisa Tomei). Peter probeert zijn dagelijkse leven weer op te pakken, terwijl hij ervan droomt om met de Avengers samen te werken en de wereld te redden. Wanneer de nieuwe schurk The Vulture (Michael Keaton) in zijn leven komt, brengt hij Peters familie en vrienden in levensgevaar.

Lees hier de recensie

 

Welke film ga jij in januari kijken?

Nieuwste artikelen

  • Als ik je morgen weer zie – Robbie Couch

  • De rivalen – Vi Keeland

  • De gebroeders Maxilari - David Pefko

  • Beers balkon - Jeroen Berkhout

  • Italopop - Vanja van der Leeden

Gerelateerde artikelen

  • Film top 6: juni 2017

  • Film top 6: april 2017

  • Film top 6: juni

  • Recensie: Pitch Perfect 2 (BIOS)

  • Film top 6: maart

Zoek in artikelen