Fase 2 van de Leesclub met Huisje, Boompje, Beest

Fase 2 is alweer voorbij en voordat we overgaan tot fase 3 willen we jullie up-to-date houden over de Leesclub. In fase 1 hebben we de VIP-Readers een aantal vragen gesteld over het boek. De antwoorden zijn hier te lezen. Lees jij ‘Huisje, Boompje, Beest’ ook? En ben je het eens met de antwoorden..?

We stelden de volgende vragen:

- Wat vind je tot nu toe van het boek?

- Ben je iets opmerkelijks tegengekomen in het verhaal (en waarom)?

- Voldoet het boek aan je eerste verwachtingen?

Bron: Atlas Contact

Wat vind je tot nu toe van het boek?

De meningen over wat de lezeressen tot nu toe van ‘Huisje, Boompje, Beest’ vinden zijn erg verschillend. Lezeressen Elsbeth en Eline vinden dat het boek lekker snel weg leest door de korte hoofdstukjes. Hierdoor kan Eline haar aandacht goed bij het verhaal houden. Daarnaast is ze wel nieuwsgierig naar het personage Rob. Veel andere lezeressen zijn het er met elkaar over eens dat de schrijfstijl helaas niet erg prettig leest en ze komen een beetje moeilijk door het boek heen. Daarnaast missen Hilma en Nicole een bepaalde spanning en humor in het boek, maar ze hopen wel dat dit later in het verhaal nog naar voren zal komen.

Ben je iets opmerkelijks tegengekomen in het verhaal (en waarom)?

Wat lezeressen Renske, Nicole en Joke vooral opviel aan het verhaal is de scènes waarin Joris zijn behoefte buiten doet. Ze vinden dit allemaal een beetje bijzonder en vreemd. Lezeres Nicole ziet ook eigenlijk niet helemaal de meerwaarde van deze scènes in. Maar hoopt hier nog achter te komen! Daarnaast is lezeres Elsbeth van mening dat Petunia een erg grappig element is in ‘Huisje, Boompje, Beest’. Ook lezers Eline vindt het personage opmerkelijk en hoopt in het boek nog meer over Petunia te lezen.

Voldoet het boek aan je eerste verwachtingen?

Heel veel van de lezeressen hadden niet zo veel verwachtingen van ‘Huisje, Boompje, Beest’. Maar helaas valt het boek Hilma, Nicole en Joke toch een beetje tegen. Ze vinden het verhaal langzaam voortkabbelen en hadden meer spanning en humor verwacht. Ook lezeres Melanie had meer van ‘Huisje, Boompje, Beest’ verwacht, omdat ze altijd erg kan genieten van de columns van Roos Schlikker. Tot slot had lezeres Eline meer een Chicklit boek verwacht.

Lees jij het boek ook? Wat vind jij er tot nu toe van?

Nieuwste artikelen

  • Hoe ik mijn eigen moord oploste - Kristen Perrin

  • De schandalen - Herman Stevens

  • De storm van ons bestaan - Vanessa Chan

  • De omzwervingen van Boek - Melanie van de Peut

  • Familiehuis aan zee - Simone Foekens

Gerelateerde artikelen

  • Lisette Jonkman trakteert op GRATIS eBook van Festivalkriebels

  • Astrid Harrewijn trakteert op GRATIS e-boek: De Huisbaas!

  • Achter de schermen bij Chicklit.nl: maart

  • Chicklit top-5: juni

  • Geef je op voor de Chicklit.nl Leesclub met 'Liefde van je leven' 

Zoek in artikelen