Heel veel korting op prachtige boeken!

Voor deze mooie zomermaanden heeft Chicklit samen met ECI een aantal leuke boekenpakketen samengesteld met een fikse korting. Deze boeken zijn ideaal voor op vakantie en je wordt er niet door teleurgesteld want ze worden allemaal hoog beoordeeld door Chicklit! 
 
De pakketten bestaan uit vier boeken en je kunt kiezen uit Feel good, Sensatie of Luchtig lezen. 
En dat van 45 voor maar 20 euro! Na je bestelling krijg je een jaar lang 20% korting op ruim 25.000 boeken bij ECI. Genoeg keuze dus!
 
Zo hebben wij het "Feel good" pakket met vier prachtige boeken!
 
 
 
21 Zomers En Andere Verhalen - Chantal van Gastel    
 
Ik blijf nog even zitten, de zon schijnt hier heerlijk en ik kan mijn ogen niet van de horizon afhouden. Het wordt drukker en dan weer rustiger. De boot meert aan en vaart weer weg. Ik heb geen haast om te vertrekken. Alles wat me thuis zo dwarszit, glijdt langzaam van me af. Weet je wat? Ik denk er gewoon helemaal niet meer aan. Weg zijn mijn problemen. Ik ben nu hier en ik ga van elke seconde genieten. Aan het eind van de zomer zal ik herboren zijn.
 
Toevallige ontmoetingen, wilde plannen, een nieuw begin. In de zomer lijkt alles mogelijk. Voor het eerst zijn de zwoele zomerse korte verhalen van Chantal van Gastel samengebracht in één bundel.
 
In 21 Zomers gaat Lauren een zomer tegemoet zonder haar grote liefde. Roxy onderneemt in Roxy's Roadtrip een gewaagde reis naar Spanje om een oude vakantieliefde terug te vinden. En Lucy is het zat om als laatste single in haar vriendengroep een blok aan ieders been te zijn en besluit het roer om te gooien in Zomer in New York.
 
 
Route Du Soleil - Suzanne Vermeer    
 
Vriendinnen Marit en Fiona hebben samen een zomerse vakantie geboekt. Eerste lange stop: een idyllisch gelegen Zuid-Franse camping. Op weg daar naartoe nemen ze de charmante lifter Brian mee. Al gauw blijkt hun nieuwe reismaatje onvoorspelbaar gedrag te vertonen. Fiona wil hem het liefst uit de auto zetten, maar Marit valt voor zijn charmes. En dat was precies zijn bedoeling Ze overnachten in een hotel aan de Route du soleil. Marit en Fiona delen een kamer en Brian moet zelf een overnachtingsplek zoeken. Zijn charmeoffensief is mislukt. Vlak nadat ze zijn uitgecheckt, zien ze meerdere politieauto s en een ambulance aankomen die met hoge snelheid richting het hotel rijden waar ze hebben overnacht. Wanneer ze later op hun camping aan het stuwmeer zijn gearriveerd Brian heeft hen inmiddels verlaten worden ze alsnog door inspecteur Clement van de Franse politie verhoord over het incident: er is die nacht een dubbele roofmoord gepleegd in het hotel. Plotseling zijn Marit en Fiona verdachten in een moordonderzoek.
 
 
De Smaak Te Pakken - Jill Mansell    
 
Na maanden van verdriet om haar overleden man, Jamie, is Ellie weer toe aan een nieuwe start. Ze verruilt haar uitgewoonde flat voor een mooi appartement en vindt een geweldige baan. Aan een nieuwe man heeft ze nog geen behoefte. Vooral niet omdat Jamie haar stiekem opzoekt – daar dagdroomt ze over, want zo mist ze hem gewoon wat minder.
Haar nieuwe baas Zack McLaren is rijk, ziet er fantastisch uit en is nog succesvol ook. Maar Ellie kijkt wel uit, ze weet zeker dat Zack alleen een betrouwbare assistente wil, meer niet. Wanneer Todd, Jamie’s beste vriend van vroeger, onverwachts opduikt, voelt Ellie voor het eerst weer eens wat vlinders. Ze heeft de smaak weer te pakken. Nu nog de juiste man... 
 

Watersong 1, Lokroep - Amanda Hocking

 

De zestienjarige Gemma heeft een redelijk zorgeloos leven – ze is knap, de ster van het zwemteam en verliefd op haar buurjongen. Als het even kan, glipt ze ’s avonds het huis uit om te zwemmen in zee. Wanneer ze op een avond het mysterieuze drietal Penn, Lexi en Thea ziet feesten op het strand, doet Gemma mee. Als ze de volgende dag wakker wordt, is er iets veranderd. Wanneer de gruwelijke waarheid doordringt moet ze kiezen. Stapt Gemma in een duistere wereld vol geheimen?
 
 
Ook kan je kiezen uit de volgende twee pakketten:
 
 
 
 
 
 
 

Nieuwste artikelen

  • De schandalen - Herman Stevens

  • De storm van ons bestaan - Vanessa Chan

  • De omzwervingen van Boek - Melanie van de Peut

  • Familiehuis aan zee - Simone Foekens

  • Net goed – Tjibbe Veldkamp

Gerelateerde artikelen

  • Het ultieme Chicklit zomer boekenpakket voor 20 euro!

  • Het Chicklit zomerboekenpakket met 25 euro korting!

  • Alle grote boekenwinnaars uit 2017

Zoek in artikelen