• Home
  • Nieuws
  • Er is een heleboel nieuws over de nieuwe Thor-film!

Er is een heleboel nieuws over de nieuwe Thor-film!

Get ready, want we hebben een heleboel nieuws te melden over de nieuwe film Thor: Ragnarok. Lees snel verder voor meer informatie over het plot van de film en over de acteurs en actrices die meewerkten!

De laatste keer dat we Thor, gespeeld door Chris Hemsworth, zagen, was in Avengers: Age of Ultron uit 2015. In Thor: Ragnarok gaat hij achter zijn kwaadaardige broer Loki aan. Loki, gespeeld door Tom Hiddleston, heeft namelijk de plek van hun vermiste vader ingenomen als heerser van Asgard. Maar Thor wordt gevangen genomen door de kwaadaardige Hela, gespeeld door Cate Blanchett, en naar de barbaarse planeet Sakaar gestuurd. Op Sakaar ontmoet hij Valkyrie, gespeeld door Tessa Thompson; een sterke strijdster die hem naar de heerser van Sakaar, gespeeld door Jeff Goldblum, brengt. Thor’s hamer wordt van hem afgenomen en hij wordt gedwongen om mee te doen aan een gladiator-achtig duel tegen Bruce Banner, beter bekend als de Hulk. Het is nog maar de vraag of het Thor zal lukken om de Hulk, gespeeld door Mark Ruffalo, te verslaan en terug te keren naar Asgard om Loki en Hela te stoppen en de Ragnarok - het eind der tijden voor de goden en de mensheid - te voorkomen. 

Het klinkt allemaal veelbelovend. Wij zijn stiekem ook erg benieuwd naar het personage van Cate Blanchett. In de Noorse mythologie is Hela namelijk de godin van de onderwereld; geen katje om zonder handschoenen aan te pakken dus! Blanchett gaf in een interview met Entertainment Weekly aan dat ze het heerlijk vond om in contact te komen met haar ‘dark side’ voor deze rol. Daarnaast vond ze het erg opwindend om de eerste vrouwelijke slechterik in de Thor -reeks te spelen.

Bron: Marvel Studios

Wat ons verder opviel toen we de foto’s van de film onder ogen kregen, was dat Thor kort haar heeft! Wellicht zaten zijn blonde lokken hem in de weg tijdens het vechten?

Bron: Marvel Studios

Thor: Ragnarok legt ook een basis voor het eerste deel van de nieuwe Avengers-film die gepland staat voor mei 2018. Echter, Waititi heeft duidelijk aangegeven dat hij wilde dat Thor: Ragnarok een op zichzelf staande film zou worden. Ook wilde hij niet al te veel doorborduren op de eerdere films, maar juist een compleet nieuwe Thor -film maken. Wij zijn in ieder geval benieuwd wat er nog meer allemaal nieuw is afgezien van Chris Hemsworth’s kapsel!

Een ding wat in ieder geval anders is als in de voorgaande Thor -films is dat Natalie Portman niet meer meespeelt als Jane Foster. Hoe dat zit? Nou, de enige verklaring is eigenlijk dat Thor en Jane niet meer bij elkaar zijn. Het is jammer, want een beetje romantiek is toch altijd wel fijn om naar te kijken, maar blijkbaar vonden de makers het beter om Thor in deze film als single neer te zetten.  

Bron: Marvel Studios

De film Thor: Ragnarok staat gepland voor november 2017.

Ben jij ook zo benieuwd naar Thor: Ragnarok?

Lees ook: Thor 3 staat op de planning!

 

Nieuwste artikelen

  • Als ik je morgen weer zie – Robbie Couch

  • De rivalen – Vi Keeland

  • De gebroeders Maxilari - David Pefko

  • Beers balkon - Jeroen Berkhout

  • Italopop - Vanja van der Leeden

Gerelateerde artikelen

  • 12 x grappen voor de echte Harry Potter fans

  • Pikante films op Netflix

  • Dit kunnen we verwachten van 365 dni 2

  • Deze acteurs haten de manier waarop ze beroemd zijn geworden

  • Dit is wat we weten over de verfilming van De Selectie van Kiera Cass

Zoek in artikelen