• Home
  • Nieuws
  • Er wordt gewerkt aan vier Game of Thrones spinoffs!

Er wordt gewerkt aan vier Game of Thrones spinoffs!

Belangrijk nieuws voor alle fans van deze spectaculaire serie! Het is niet langer ‘Winter is coming’, maar ‘vier nieuwe Game of Thrones spinoffs are coming’! Ja, je leest het goed: HBO is druk bezig met de voorbereidingen voor maar liefst vier nieuwe Game of Thrones spinoffs van de mega populaire fantasy serie!

Het televisienetwerk HBO is vastbesloten om de succesvolle serie op de één of andere manier door te zetten. Nu heeft het netwerk de ietwat ongewone stap gezet om met maar liefst vier verschillende schrijvers in zee te gaan om vier verschillende ideëen voor mogelijke Game of Thrones spinoffs uit te werken. Als alle ideëen inderdaad goedgekeurd worden en in productie worden genomen, dan zou dit dus betekenen dat het fantasy universum gecreëerd door George R.R. Martin in vier nieuwe Game of Thrones spinoffs wordt doorgezet! Het zou tevens de allereerste keer zijn dat HBO een spinoff maakt van één van haar eigen series.

Game of Thrones SpinoffsBron: HBO

De schrijvers die door HBO op de Game of Thrones spinoffs zijn gezet, zijn allen zeer ervaren en bekwaam. De ideëen zijn van Max Borenstein (Kong: Skull Island), Jane Goldman (Kingsman: The Secret Service, X-Men: First Class), Brian Helgeland (A Knight’s Tale), en Carly Wray (Mad Men). Toen wij deze namen onder ogen kregen werden we toch wel heel enthousiast; blijkbaar neemt HBO de Game of Thrones spinoffs heel erg serieus! Helaas-pindakaas wilt HBO verder nog geen details of mogelijke verhaallijnen bekendmaken. Het enige wat we weten is dat de series verschillende tijdsperiodes in het fantasy universum van George R.R. Martin’s zullen beslaan.

HBO heeft verder bekendgemaakt dat David Benioff en Dan Weiss, samen met auteur George R.R. Martin, ook weer als executive producers betrokken zullen zijn bij de productie van de Game of Thrones spinoffs. Momenteel werken de mannen nog aan het laatste seizoen van de populaire serie, maar zodra hun werkzaamheden daar zijn afgerond, zullen ze zich ongetwijfeld met heel veel enthousiasme op de Game of Thrones spinoffs storten!  

Game of Thrones spinoffsBron: HBO

Of alle vier de Game of Thrones spinoffs het ook daadwerkelijk gaan halen is nog niet zeker. Het is heel goed mogelijk dat één of meerdere ideëen toch niet helemaal levensvatbaar blijken. Het zou ook kunnen dat ze niet als serie, maar als mini-serie of als film zullen worden uitgebracht. Echter, het uiteindelijke doel is wel dat minimaal één script ook daadwerkelijk als serie op HBO te zien zal zijn. Wanneer dat zal zijn is jammer genoeg nog niet duidelijk, maar wij denken dat het nog wel een hele tijd kan gaan duren. HBO heeft aangegeven dat ze de projecten niet zullen overhaasten en dat ze de schrijvers alle tijd willen geven die ze nodig hebben.

Zou jij de Game of Thrones spinoffs gaan bekijken?

Lees ook: De nieuwste (ijskoude) trailer van Game of Thrones seizoen 7

 

Nieuwste artikelen

  • Mystery guest - Maren Stoffels

  • Het schoolplein - Michelle Frances

  • Toen ik jou zag - Mary Schoon

  • Morisaki's boekwinkel - Satoshi Yagisawa

  • Spiegeldagen - Mark H. Stokmans

Gerelateerde artikelen

  • Deze Nederlandse acteurs bemachtigden allemaal een rol in Game of Thrones

  • De karakters van Once Upon a Time in vergelijking met hun geanimeerde tegenhangers

  • 12 The Vampire Diaries behind the scenes geheimen die je nog niet wist

  • 13 series die je kan kijken als je The Vampire Diaries mist

  • Once Upon a Time feiten die je waarschijnlijk nog niet wist

Zoek in artikelen