Er komen misschien meer Twilight films aan!

Zouden we dan toch binnenkort kunnen genieten van nieuwe Twilight films? Vorig jaar kwamen er al berichten naar buiten dat er misschien meer Twilight films aankomen. Nu worden deze berichten nieuw leven ingeblazen door niemand minder dan de CEO van Lionsgate. Robert Pattinson heeft in ieder geval al aangegeven dat hij het wel ziet zitten om een Edward Cullen spin-off te maken. Wij zien dat ook zeker zitten Robert!

Bron: Twilight

Jon Feltheimer, de CEO van Lionsgate heeft aangegeven dat er nog veel meer verhalen verteld kunnen worden over Twilight. Echter zijn ze alleen bereid om nieuwe Twilight films te maken als de schrijver van de boeken, Stephanie Meyer, ook aan boord is. Het is heel begrijpelijk van Lionsgate dat ze meer films van Twilight willen gaan produceren, aangezien de films een groot kassucces waren voor de studio.

Bron: Twilight

Het is nog niet duidelijk wat voor verhalen de studio voor ogen heeft. Het zou van alles kunnen zijn, een sequel, prequel of misschien wel een spin-off, de opties zijn eindeloos. Wij zouden het in ieder geval heel leuk vinden om nogmaals in de wereld van Twilight te kunnen duiken!

Wat vinden jullie ervan dat er misschien meer Twilight films gemaakt worden?

Bron: Variety, Lionsgate, Movieweb.

Lees ook: Twilights Stephenie Meyer komt met een nieuwe thriller

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • Recensie: Divergent 3 - Samensmelting

  • Komen er meer Twilight films aan?

  • Stephenie Meyer brengt Twilight jubileumeditie/ Leven en dood uit

  • The Hunger Games

  • The Host (Zielen)

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen