Dit weten wij over Croods 2!

The Croods werd in 2013 gereleased en dat is gewoon alweer 4 jaar geleden. We hebben genoten van de film en vinden dus dat het wel weer eens tijd wordt voor een vervolg. Wij hebben de holbewoners al veel te lang moeten missen. En dat vervolg gaat er gelukkig komen. In dit artikel lees je alles wat wij tot nu toe weten over Croods 2!

Croods 2 zal worden gereleased op 18 september 2020. Dat betekent dat we nog drie jaar geduld moeten hebben en dat is lang! Gelukkig kunnen wij jullie wel blij maken met het feit dat de originele cast terug zal keren. Nicholas Cage (Crug), Emma Stone (Eep), Ryan Reynolds (Guy), Catherine Keener (Ugga), Cloris Leachman (Gran) en Clark Duke (Thunk) zullen weer in hun eigen vertrouwde rollen kruipen. Ook is het al bekend dat Leslie Mann de cast zal komen versterken.

CroodsBron: Dreamworks

In Croods 2 zal de prehistorische familie voor een hele grote uitdaging komen te staan. In The Croods moesten ze al hun huis en haard achter laten en nu krijgen ze ook nog te maken met een andere familie die de boel behoorlijk op zijn kop zet! Het is mogelijk dat Leslie Mann de stem zal inspreken van iemand uit de nieuwe familie, maar dat is helaas nog niet zeker!

Eerder werd verwacht dat Chris Sanders en Kirk De Micco, regisseur en schrijver van The Croods, zouden terugkeren voor het vervolg, maar dat lijkt nu toch niet meer het geval. Croods 2 zal geproduceerd worden door Mark Swift, bekend van Captain Underpants: The First Epic Movie. Joel Crawford Croods 2 zal regisseren. Hij is vooral bekend als de verhaal artiest van Bee Movie, Kung Fu Panda, Shrek Forever After, Kung Fu Panda 2, Rise of the Guardians, The SpongeBob Movie: Sponge Out of Water en Kung Fu Panda 3. Meer details over Croods 2 zijn helaas nog niet bekend.

Kijk jij uit naar Croods 2?

Bron: thehollywoodreporter.com, movieweb.com

Lees ook: De trailer van Peter Rabbit is er!

Nieuwste artikelen

  • Thuiskomst - Reina Crispijn

  • Waar we gaan is nacht - Tracey Rose Peyton

  • De moord in inkt - Helen Cox

  • De boom die een wereld was - Yorick Goldewijk

  • Tussen twee kwaden - Laura Diane

Gerelateerde artikelen

  • Recensie: De matchmaker

  • Six Stories - Mat Wesolowski

  • Recensie: Brieven uit het verleden

Zoek in artikelen