• Home
  • Nieuws
  • Once Upon a Time seizoen 7: alles wat je wilt weten!

Once Upon a Time seizoen 7: alles wat je wilt weten!

In Amerika is Once Upon A Time seizoen 7 al een tijdje geleden begonnen. De eerste 10 afleveringen zijn al uitgezonden en de serie zit nu zelfs al in de winterstop! Er is van alles gebeurd in die afleveringen, maar hier in Nederland hebben wij dat helaas nog steeds niet kunnen zien! Wij vroegen ons af wat er allemaal is gebeurd in Hyperion Heigts en wanneer het eerste gedeelte van Once Upon a Time seizoen 7 op Netflix is te zien. Speciaal voor jullie hebben wij dit uitgezocht! 

Once Upon a Time seizoen 7 op Netflix

Laten we beginnen met de release datum van Once Upon a Time seizoen 7 op Netflix. Als we kijken naar de eerdere seizoenen dan zien we dat het meestal een jaar, sinds de release in Amerika, duurt voordat een seizoen in Nederland op Netflix verschijnt. Dat zou dus betekenen dat we Once Upon a Time seizoen 7 op Netflix kunnen verwachten in het derde kwartaal van 2018 (ongeveer rond september dus!). Helaas kunnen we jullie geen precieze datum geven waarop Once Upon a Time seizoen 7 op Netflix verschijnt, maar nu weten jullie wel ongeveer wanneer je het kan verwachten!

Once Upon a Time seizoen 7 op Netflix

Wat staat er te gebeuren in de eerste 10 afleveringen?

Als je liever geen spoilers wil over het aankomende seizoen dan is het verstandig om hier te stoppen met lezen! Wij hebben namelijk uitgezocht wat er allemaal gaat gebeuren in Hyperion Heights! Zoals de meeste misschien wel weten maken we aan het begin een sprong in de tijd en zullen we een volwassen Henry volgen! Hij gelooft niet meer in magie en het is aan zijn dochter, Lucy, om hem weer te laten geloven.

Verder komen er heel erg veel nieuwe personages voor in seizoen 7. Sommige kennen we wel uit eerdere seizoenen, maar hebben toch een nieuw gezicht. Dit komt door Henry, de schrijver! Nadat hij vertrekt uit Storybrooke schrijft hij nieuwe verhalen, waardoor personages zoals Assepoester en Rapunzel een nieuw gezicht krijgen! Daarnaast zullen we gaan genieten van de volgende personages: Lady Tremaine, Drizella, Alice (in Wonderland) en Tiana!

Bron: ABC

In de tweede aflevering, A Pirate's Life, komen we te weten waarom Hook nog wel te zien is in de serie en Emma niet! Ze hadden toch een Happily Ever After aan het einde van seizoen 6? Nou, het zit zo: de Hook in Hyperion Heights is een hele andere Hook dan die van Emma. Het gaat namelijk om de Wish Hook! Hem kennen we  nog wel uit het vorige seizoen. Maar het wordt Wish Hook niet makkelijk gemaakt. Nadat hij het bed gedeeld heeft met Rapunzel heeft hij een kind. Alleen blijkt het kind niet van Rapunzel te zijn, maar van Mother Gothel. Zij had zich voorgedaan als Rapunzel. Dit viel niet bij alle fans in de smaak.

In de vierde aflevering zullen we meer te weten komen over de relatie van Repelsteeltje en Belle. Belle is namelijk niet meer te zien in het nieuwe seizoen, maar Repelsteeltje wel. Het einde van seizoen 6 is een gelukkig begin voor Repel en Belle als koppel en als ouders van Gideon! In de laatste hartbrekende serie van Belle zien we dat ze een oud vrouwtje is geworden, terwijl Repel nog net zo oud is als altijd (hij is immers onsterfelijk). Wij zijn blij dat het voor hen uiteindelijk toch goed gelopen is!

Nu we weer helemaal op de hoogte zijn kunnen we natuurlijk niet wachten om Once Upon a Time seizoen 7 op Netflix te kijken. Laat het dus maar snel september worden!

Kijk jij al uit naar het moment dat je weer kan genieten van alle sprookjes?

Bron: ABC, Giphy

Lees ook: De mooiste scènes van Emma en Hook in Once Upon a Time

Nieuwste artikelen

  • Het schoolplein - Michelle Frances

  • Toen ik jou zag - Mary Schoon

  • Morisaki's boekwinkel - Satoshi Yagisawa

  • Spiegeldagen - Mark H. Stokmans

  • Zombies op school - Marieke Boeijen

Gerelateerde artikelen

  • De karakters van Once Upon a Time in vergelijking met hun geanimeerde tegenhangers

  • Once Upon a Time feiten die je waarschijnlijk nog niet wist

  • Series met de mooiste mannen

  • Redenen waarom we Captain Hook uit Once Upon a Time aan de haak willen slaan

  • Fantasy series

Zoek in artikelen