Deze sites vind je misschien ook leuk Fashionscene.nl, Chicklit.nl, en meer

Meer sites die je misschien ook leuk vindt

Girlscene Ze
Fashionscene Beautyscene
Chicklit Moviescene
Partyscene Vrouwen
Foodness I Want That Must Have
Shopgids Beautybox
Find My Musthave Reequest

Nieuws

De urenfabriek wordt werkelijkheid op Strand-Zuid!
15-06-2012 | Geplaatst door Jacky van Dijk

De urenfabriek wordt werkelijkheid op Strand-Zuid!

Fleur Brockhus debuteerde via TenPages.com op spectaculaire wijze met De urenfabriek. Met de komst van de tweede druk, Fleur's succesvolle column op Chicklit.nl en alle positieve reacties, kunnen we met recht zeggen dat De urenfabriek een groot succes is. Om dit te vieren wordt de beruchte Blick&Bleecker borrel uit De urenfabriek werkelijkheid op Strand-Zuid! Samen met TenPages.com en uitgeverij The House of Books nodigen wij je graag uit om bij de borrel aanwezig te zijn.

‘We fietsen in vijf minuten door het Beatrixpark naar Strand-Zuid, alleen Cindy en Rick nemen een taxi. Gezellig, zo'n nepstrand vlakbij werk. De glazen potjes met waxinelichtjes schitteren ons tegemoet. Misschien kunnen Simon en ik hier een keer lunchen? Ik zie ons al loungen op de enorme blauw/wit gestreepte strandkussens. We bestellen liquid cocaïne’s bij de buitenbar. Een cocktail van champagne, wodka en Red Bull. Rick is duidelijk in z'n nopjes. "Zo'n drankje gaat er wel in na vijftig uur billable in twee dagen," zegt hij stoer. "Tering, ik heb geen oog dichtgedaan. Maar er is niet mooiers dan een directeur die naar je toe komt om je persoonlijk te bedanken voor je harde werk," zegt hij. Rick is net medewerker geworden bij Hans. Ze zijn twee handen op een buik. Volgens Anne moet je zijn verhalen met een korreltje zout nemen. Cindy hangt aan zijn lippen. Na zijn derde cocktail vertelt hij ons dat hij vorig jaar op het corporate ski-uitje heeft gezien dat Wijnand de Lange zich vergreep aan zijn secretaresse. "Ik sliep in de kamer naast ze, en ik hoorde me toch een kabaal de hele nacht. De volgende ochtend kwam ik uit mijn kamer en rende Rianne in haar bh over de gang naar haar eigen kamer." Na het verhaal van Rick komt Cindy met een roddel over twee studentstagiaires die ze laatst had betrapt tussen de staatsbladen in de bibliotheek. "Gewoon, op klaarlichte dag," zegt ze. "Die kunnen het dus wel shaken bij Blick," voegt ze eraan toe. "Nemen we allemaal nog een rondje van hetzelfde?" vraagt Diego. "Kantoor betaalt," roept hij als hij de glimmende kantoorkaart tevoorschijn tovert.
Simon is opvallend stil. Hij luistert wel, maar doet niet echt mee met het gesprek. Wat is er? Vindt hij het niet gezellig? Ik wil niet weglopen van Simon, maar ik moet zo nodig plassen dat ik het bijna in m'n broek doe. Dus ga ik toch naar de wc. Als ik terug loop, kom ik Simon tegen. "Dag schoonheid, heb je zin om samen ergens een drankje te doen?" vraag hij. "Nu moet je hard to get spelen" zegt Stemmetje in mijn hoofd. "Wijs hem af! Weg ermee!" Ik luister niet en antwoord "Ok, over tien minuten bij de fietsen?" Simon knikt en loopt naar de wc. Als ik weer bij de groep ben, zeg ik tegen Anne dat ik naar huis ga. Ze kijkt me veelbetekenend aan. "Ik blijf nog even. Slaap lekker!" roept ze met een knipoog.’


Blick&Bleeker borrel
Samen met uitgeverij The House of Books organiseert TenPages.com op vrijdag 29 juni 2012 een zomerborrel op Strand-Zuid in Amsterdam. En iedereen is uitgenodigd!! 

De Blick&Bleecker borrel wordt van 16.30 tot 17.00 uur afgetrapt met een kort podium-interview met Fleur Brockhus, verzorgd door Chicklit.nl. Daarna kunnen ook fans hun prangende vragen aan Fleur stellen. Na het officiële gedeelte kun je genieten van een lekker hapje en drankje. Namens TenPages.com en The House of Books bieden we jou graag een glaasje prosecco aan op het strand. 

Tijd: vrijdag 29 juni 2012 van 16.30 uur -19.00 uur
Plaats: Strand-Zuid te Amsterdam // Europaplein 22 
Toegang: GRATIS! 
Dresscode: een ROOD accent  

Aanmelden?
Willen jij en je vriend, vriendin, zus of nichtje deze Blick&Bleecker borrel niet missen? Stuur dan een mailtje naar info@tenpages.com. Wees snel, want er is maar beperkt plek!

Dit evenement wordt mogelijk gemaakt door:
Auteur:
Fleur Brockhus
Verschenen:
januari 2012
Uitgave:
ISBN 9789044333855
Uitgever The House of Books
320 pagina's
Genre
Chicklit
Oordeel bezoekers:
(18 stemmen)

Reacties

Je bent nog niet ingelogd. Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Word lid van Chicklit en praat met andere meiden over je favoriete boeken & films!

Registreren

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de Chicklit.nl nieuwsbrief

Please don't insert text in the box below!

Leesclub leest

Twitter feed

facebook