Deze sites vind je misschien ook leuk Fashionscene.nl, Chicklit.nl, en meer

Meer sites die je misschien ook leuk vindt

Girlscene Ze
Fashionscene Beautyscene
Chicklit Moviescene
Partyscene Vrouwen
Foodness I Want That Must Have
Shopgids Beautybox
Find My Musthave Reequest

Nieuws » Boek van de Maand

Maart 2012: Mag ik je nummer even?*
01-03-2012 | Geplaatst door Melissa van Well-Dijkshoorn

Maart 2012: Mag ik je nummer even?*

Jaaaa, de nieuwe Kinsella! Deze ‘Queen of Chicklit’ maakt het zichzelf niet gemakkelijk. Hoe kan ze in vredesnaam een boek schrijven dat beter is dan – of in ieder geval kan tippen aan – haar vorige toppertjes? Toch doet ze dit met Mag ik je nummer even?* en daarom verdient dit boek de titel Boek van de Maand maart.
Het verhaal gaat over Poppy Wyatt die op het punt staat in het huwelijksbootje te stappen met de superslimme Magnus uit de superintelligente familie Tavish . Je weet wel, van die mensen die boeken schrijven vol met voetnoten. Als Poppy uitgerekend op haar eigen verlovingsfeest haar verlovingsring kwijtraakt - het superdure erfstuk uit Magnus’ familie - raakt ze in de stress. Wat moeten haar schoonouders, die toch al niet zo’n hoge pet op hebben van de ‘simpele’ Poppy, wel niet van haar denken? Als Poppy op speurtocht gaat naar de ring, wordt tot overmaat van ramp haar mobiele telefoon gestolen. Dat kan er ook nog wel bij! Maar dan vindt Poppy een mobiele telefoon in de prullenbak. Ze neemt deze in ‘bruikleen’ en komt in contact met de zakenman Sam Roxton. Hoewel het er in het begin niet zo uitziet, kunnen die twee heel veel van elkaar leren. En kunnen ze elkaar beter gebruiken dan ze in eerste instantie denken…
Mag ik je nummer even?* is weer een heerlijke Chicklit, waar je in een recordtempo doorheen raast. Kinsella is een kei in het neerzetten van personages waar je echt van gaat houden. Het boek is vlot geschreven en de voetnoten zijn een grappige touch – hoewel je er in het begin wellicht aan moet wennen. Voor alle Chicklit-fans is dit zeker een Must Read!
Auteur:
Sophie Kinsella
Verschenen:
februari 2013
Uitgave:
ISBN 9789044339338
Uitgever The House of Books
384 pagina's
Genre
Chicklit
Editie:
Midprice
Oordeel bezoekers:
(79 stemmen)
Oorspronkelijke titel:
I've got your number
Ondertitel:
*) Dan kan ik me met jouw leven bemoeien!

Reacties

Je bent nog niet ingelogd. Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Word lid van Chicklit en praat met andere meiden over je favoriete boeken & films!

Registreren

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de Chicklit.nl nieuwsbrief

Please don't insert text in the box below!

Leesclub leest

Twitter feed

facebook