Adverteren


Chicklit.nl is dé Personal Assistant op het gebied van boeken, films en andere interesses van vrouwen. Meiden en vrouwen van alle leeftijden laten zich hier inspireren door datgene wat hot is, of juist not! De kerndoelgroep waar het genre chicklit zich op richt, zijn vrouwen tussen de 20 en 35 jaar. Maar doordat chicklit eigenlijk door een veel bredere doelgroep gelezen wordt en er naast chicklit ook andere genres besproken worden - teen chicks, romans, non-fictie - is Chicklit.nl interessant voor jong en oud. Tot haar bezoekers rekent ze dan ook meiden en vrouwen in de leeftijd van 12-50 jaar.

Maandelijks heeft Chicklit.nl ruim 50.000 unieke bezoekers. Naast het nieuws op haar website verstuurt Chicklit.nl elke maand een nieuwsbrief naar duizenden leden en is zij zeer actief op diverse social media-kanalen. 

Adverteren op Chicklit.nl? Dat kan! Chicklit.nl heeft hiertoe verschillende mogelijkheden. Advertorials, win-acties, banners... voor meer informatie kun je contact opnemen met de redactie.

Contactgegevens:
info@chicklit.nl