Deze sites vind je misschien ook leuk Fashionscene.nl, Chicklit.nl, en meer

Meer sites die je misschien ook leuk vindt

Girlscene Ze
Fashionscene Beautyscene
Chicklit Moviescene
Partyscene Vrouwen
Foodness I Want That Must Have
Shopgids Beautybox
Find My Musthave Reequest

HEADLINES » ZOEKEN » ANNIKA NIESSEN

Meegesleurd en opgesloten

Meegesleurd en opgesloten

Annika Niessen

Meegesleurd en opgesloten gaat over de twee vriendinnen Chloë en Angie, die samen op vakantie zijn in Griekenland waar zij vrijwilligerswerk doen. Op één van de laatste dagen van hun vakantie krijgen de twee ruzie en gaan ze boos slapen. De volgende dag als Angie nog slaapt, besluit Chloë om alleen op stap te gaan. Later op de dag had ze gehoopt dat ze dit nooit had gedaan. Chloë wordt namelijk meegesleurd in een auto en opgesloten in een pakhuis. Geblinddoekt en al. Ze vreest voor haar leven, want ze heeft geen idee wat deze gijzelnemers met haar van plan zijn. Ze zeggen wel dat haar niets zal overkomen, maar ze zou gek zijn als ze dat geloofde…

Twee parapluutjes en een schijfje citroen

Twee parapluutjes en een schijfje citroen

Annika Niessen

De columns van Lotte zijn samengevoegd in een columnbundel. Joepie! Al een hele tijd schrijft ze columns voor Chicklit.nl en lees ik ze iedere eerste dag van de maand. Veel van haar columns kende ik dus al, maar bij de columns van Lotte geldt het volgende: je kunt ze keer op keer blijven lezen, en iedere keer vind je ze net zo leuk als de keer daarvoor. Of misschien zelfs nog wel leuker! Lotte houdt ervan om te schrijven, en dat merk je overduidelijk. Bij veel wat zij schrijft, visualiseer je het automatisch en lijk je haar beter te begrijpen. Lotte houdt van humor, veel humor. En ook dat merk je. Ik denk dat je nog niet eens dezelfde soort humor hoeft te hebben als Lotte, want lachen zul je tijdens het lezen van deze columnbundel!

VIP-readers over De Dochters

VIP-readers over De Dochters

Annika Niessen

De dochters-reeks is een musthave voor jonge vrouwen over drie dochters van beroemde mensen. Het is een serie die je meevoert over rode lopers, dat vlot geschreven is en veel te snel uit is. Ben je benieuwd naar hoe een leven is als dochter van een beroemd persoon? We hebben onze VIP-readers gevraagd het boek te lezen en hun mening te geven. Lees gauw verder!

Kick-off: Leesclub leest De Dochters

Kick-off: Leesclub leest De Dochters

Annika Niessen

Daar zijn we weer met een nieuwe editie van de Chicklit.nl Leesclub. De komende twee weken staat het boek De dochters van Joanna Philbin centraal. De dochters-reeks is een musthave voor jonge vrouwen over drie dochters van beroemde mensen. Het is een serie die je meevoert over rode lopers, dat vlot geschreven is en veel te snel uit is. Houdt de komende twee weken onze social media kanalen in de gaten, als je niets van dit boek wilt missen!

Jackie

Jackie

Annika Niessen

Met hoge verwachtingen begon ik te lezen in Jackie. In de bioscoop had ik eerder al de trailer gezien van de gelijknamige film en ik zette de film per direct op mijn ‘must see’ filmlijstje. Dat zegt al iets. Tijdens het lezen kwam ik er al gauw achter dat het boek al mijn verwachtingen zelfs overtrof. Wat een prachtig en ontroerend verhaal!

VIP-readers over Vriendinnen boven alles

VIP-readers over Vriendinnen boven alles

Annika Niessen

In deze editie bespreken we het boek Vriendinnen boven alles van Ann Brashares. Misschien ken je ze (nog) wel: de vier meiden Carmen, Lena, Bridget en Tibby uit de boeken-serie 4 vriendinnen, 1 spijkerbroek. Tien jaar na hun laatste avontuur zijn ze weer terug. Is hun vriendschap nog net zo hecht als vroeger? Ben je benieuwd naar hoe het nu met de vier vriendinnen gaat? We hebben onze VIP-readers gevraagd het boek te lezen en hun mening te geven. Lees gauw verder!

Drie nachten in New York

Drie nachten in New York

Annika Niessen

Drie nachten in New York is wat mij betreft een perfecte chicklit om te lezen op het strand tussen de palmbomen, of gewoon lekker op het balkon of in de tuin. Als je al eens in New York bent geweest, kan het bijna niet anders dan dat je veel uit het boek herkent...

Kick-off: Leesclub leest Vriendinnen boven alles

Kick-off: Leesclub leest Vriendinnen boven alles

Annika Niessen

Het is weer tijd voor een nieuwe Leesclub. In deze editie bespreken we het boek Vriendinnen boven alles van Ann Brashares. Misschien ken je ze (nog) wel: de vier meiden Carmen, Lena, Bridget en Tibby uit de boeken-serie 4 vriendinnen, 1 spijkerbroek. Tien jaar na hun laatste avontuur zijn ze weer terug. Is hun vriendschap nog net zo hecht als vroeger? Ben je benieuwd naar hoe het nu met de vier vriendinnen gaat? Houd dan de komende twee weken de website en onze social media-kanalen in de gaten!

Bakfeest! Trakteren & zo

Bakfeest! Trakteren & zo

Annika Niessen

Alleen al door het kijken naar de cover krijg ik zin om te gaan bakken en kokkerellen. In deze editie van Bakfeest! staan traktaties in het middelpunt. Leuk om door te bladeren als je op zoek bent naar een traktatie voor je zoon of dochter op school, of zomaar om samen te maken met je kind(eren) op een druilerige zondagmiddag, of als je, zoals ik, werkt met kinderen en een traktatie wilt maken voor hen als je zelf jarig bent. Je hebt genoeg keuze!

Mannen!

Mannen!

Annika Niessen

Waarom kan hij niet multitasken? Waarom is hij zo competitief ingesteld? Waarom heeft hij geen sinaasappelhuid? Waarom krijgt hij een hoge stem van een trap in zijn ballen? Waarom kan hij liefde en seks beter scheiden?

VIP-readers over Tussen twee zussen

VIP-readers over Tussen twee zussen

Annika Niessen

Niets zo fijn om met dit weer onderuit gezakt in je lounge-set in de tuin te lezen. En laten sommige van onze VIP-readers dat nu misschien ook gedaan hebben met het nieuwe Leesclub-boek Tussen twee zussen van Jane Fallon. In Tussen twee zussen gaat het over de twee zusjes Abi en Caroline. Zij zijn in hun tienerjaren uit elkaar gegroeid. Dertig jaar later nodigt Caroline haar zusje Abi uit om voor een aantal maanden te komen logeren. Zal dit hun band weer sterker maken? We hebben onze VIP-readers gevraagd het boek te lezen en hun mening te geven. Benieuwd naar hun oordeel? Lees gauw verder!

Creatief met Petra Kruijt

Creatief met Petra Kruijt

Annika Niessen

Eind april stond het nieuwe boek van Petra Kruijt - Onder Studenten - twee weken lang in de spotlights tijdens de Chicklit.nl Leesclub. De lezeressen konden al hun prangende vragen stellen aan Petra en persoonlijk antwoord krijgen. Petra’s favoriete vragen werden beloond met een schrijfworkshop. Voordat de schrijfworkshop plaatsvond kregen de winnaars nog een huiswerkopdrachtje… Nieuwsgierig geworden? Lees gauw verder!

De moedermonologen

De moedermonologen

Annika Niessen

De auteur van dit boek, Marleen Janssen, heeft de afgelopen jaren honderd(en) vrouwen geïnterviewd over hun moeder. Hieruit heeft zij een zestigtal verhalen gekozen die zij het mooist vindt. En inderdaad, er zitten erg mooie verhalen tussen...

Lisette Jonkman

Lisette Jonkman

Annika Niessen

Lisette Jonkman (1988) heeft in 2011 de Jill Mansell-schrijfwedstrijd gewonnen en sleepte hiermee een auteurscontract in de wacht bij uitgeverij Sijthoff. Haar debuut, Glazuur, is inmiddels verschenen. Onder het genot van een lekkere Latte en een zalige brownie spraken wij Lisette over haar aankomende carrière als schrijfster. Chicklit.nl stelt je aan Lisette voor.

Boeklancering: Glazuur

Boeklancering: Glazuur

Annika Niessen

Afgelopen week was het dan zover: de droom van Lisette Jonkman is uitgekomen. Ruim een jaar heeft zij hiernaar uitgekeken, sinds het winnen van de Jill Mansell-schrijfwedstrijd. Hiermee heeft ze een auteurscontract bij uitgeverij Sijthoff in de wacht gesleept. Haar debuut Glazuur ligt sinds deze week in de boekhandels.

Kick-off: Leesclub leest Tussen twee zussen

Kick-off: Leesclub leest Tussen twee zussen

Annika Niessen

Met de zomer voor de deur, gaan wij vrolijk verder met de Chicklit.nl Leesclub. In deze editie bespreken we Tussen twee zussen, een nieuwe chicklit geschreven door Jane Fallon. De komende twee weken zal deze chicklit hier en op onze social media vol op besproken worden!

Word lid van Chicklit en praat met andere meiden over je favoriete boeken & films!

Registreren

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de Chicklit.nl nieuwsbrief

Please don't insert text in the box below!

Leesclub leest

MijnChicklit.nl

Twitter feed

facebook