De zoon van de verhalenverteller is uit en dit vieren wij met een winactie

Vandaag op 10 januari brengt HarperCollins Holland het nieuwe boek De zoon van de verhalenverteller uit! Wij zijn alvast enthousiast en super benieuwd naar de nieuwe roman, waarin een prachtig en beeldend verhaal wordt verteld over een gezin uit Libanon. Dit nieuwe boek van Pierre Jarawan is een must-read en om dat te bewijzen geven wij 5 exemplaren weg!

De zoon van de verhalenverteller is het debuut van Pierre Jarawan en laat zien waarom vaders nooit uit het leven van hun zoon mogen verdwijnen. Het boek wordt zeker aangeraden voor fans van De Vliegeraar.

Jarawan toont een ongeëvenaarde gevoeligheid voor de conflicten in het Midden-Oosten, en tegelijkertijd voor de rijke verteltraditie uit de Oriënt. Zijn debuut is een verhaal dat in deze tijd zeker gelezen moet worden.

Over het boek

Samir verruilt het veilige Duitsland voor het wankele Beiroet om verleden en heden eindelijk te kunnen verbinden: wat is er gebeurd met zijn vader, die het gezin zo plotseling in de steek heeft gelaten? Het enige aanknopingspunt is een oude foto en de verhaaltjes-voor-het-slapengaan die zijn vader hem vroeger vertelde. Samirs tocht leidt door een verscheurd land, waar men niet zit te wachten op verborgen verledens. En Samir ontdekt welk verwoestend effect een familiegeheim kan hebben.
 Winnen!
Om te vieren dat het boek uitkomt geven wij 5 exemplaren van het boek weg! Jij kunt één van de gelukkigen zijn om één van de exemplaren in handen te krijgen. Wat je moet doen? Log in en geef je op via de meedoen knop!

 

Ben jij ook zo benieuwd naar de zoon van de verhalenverteller? 

GERELATEERDE ARTIKELEN

REACTIES

 • Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

 • Jacquelinexxs 1 maand geleden

  Super wat lijkt me dit een top verhaal ben er heel erg benieuwd na.

 • Silvia 2 maanden geleden

  Ik doe graag mee...heb geliked en gedeeld...maar zie geen vraag...als ik op doe mee klik gebeurd er niks...Ik kan dan geen vraag beantwoorden. Bedankt voor het meedoen zegt hij dan.

 • ribbeke 2 maanden geleden

  Hoop dat ik een kansje maak !

 • Jan van Lievenoogen 2 maanden geleden

  Ben benieuwd, ik doe mee !

 • Jan van Lievenoogen 2 maanden geleden

  Ben benieuwd, ik die mee !

 • 2 maanden geleden

  Meegedaan, nu maar duimen!

 • Dini Van Heumen-hoekman 2 maanden geleden

  Ik klik op doe mee en staat er bedankt voor het invullen. Deel het wel via Fb.

 • 2 maanden geleden

  Ik zie nergens een vraag staan?

 • Ingrid Poisson 2 maanden geleden

  Ik wil graag mee doen voor dit boek maar als ik op Doe mee klik, gaat de site offline. Heb wel gedeeld via FB

Aanbevolen voor jou

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen