Amanda Goldberg en Ruthanna Hopper

Vallende sterren is het vervolg op het eerder verschenen De Galaprinses. Dit keer krijgen Lola en Julian te maken met ontspoorde acteurs en modellen. Chicklit.nl hield een interview met de twee schrijfsters van dit boek: Amanda Goldberg en Ruthanna Hopper!

Chicklit.nl: Hoe reageerden jullie familieleden en vrienden op dit boek?
Amanda en Ruthanna: Wij zijn in de enorm gelukkige omstandigheid dat onze families en vrienden onze creativiteit altijd heel erg gesteund hebben. Ook over dit boek waren ze gelukkig weer heel positief, daar zijn we erg blij mee!
 
Chicklit.nl:Jullie hebben dit boek samen geschreven. Hoe werkt dat: verdelen jullie dan taken of hoofdstukken?  
Amanda en Ruthanna: We verzinnen eerst samen de grote lijnen van het verhaal en maken een soort plan van aanpak, totdat we daar allebei helemaal tevreden over zijn. Daarna wisselen we steeds hoofdstukken onderling uit, soms zelfs oneindig veel keren… net zolang totdat er een boek ligt waar we beiden 100% achter staan!
 
Chicklit.nl: Als jullie Lola een advies zouden mogen geven, wat zou dat dan zijn?
Amanda en Ruthanna: Dat ze alles kan bereiken wat ze wil! Lola denkt soms dat ze moet kiezen tussen haar vriendje de chirurg en haar Louboutin-pumps, en de twee werelden die daarbij horen. Maar dat hoeft niet en in Vallende Sterren begint Lola daar steeds meer achter te komen. Aan het einde van het boek waren we dan ook heel trots op haar: ze staat steeds steviger op haar stiletto’s en heeft ons advies eigenlijk helemaal niet meer nodig!
 
Chicklit.nl:Kunnen jullie nog wel eens een tijdschrift lezen of een modeshow zien, zonder te denken aan alle problemen die komen kijken bij het maken ervan?  
Amanda en Ruthanna: NEE!!!
 
Chicklit.nl:Waren er beroemdheden uit jullie kennissenkring die zichzelf hebben herkend in het boek? En hoe vonden ze dat?
Amanda en Ruthanna: De karakters van de personages in het boek zijn eigenlijk combinaties van verschillende (bestaande) personen, zodat niemand het risico loopt zichzelf volledig te herkennen in het verhaal. Maar dat er voor sommigen overeenkomsten zijn, staat vast!
 
Chicklit.nl:Waarom gedragen sommige acteurs, modellen of redactrices zich zo extreem volgens jullie?
Amanda en Ruthanna: De entertainment- en mode-industrie gaan voor de mensen die erin werken, vaak gepaard met veel onzekerheid en veel onderlinge competitie. Dat is een slechte combinatie. En dat kan dus helaas ook leiden tot extreem gedrag.
 
Chicklit.nl: Mogen we een volgend boek van jullie verwachten en kunnen jullie daarover alvast een tipje van de sluier lichten?
Amanda en Ruthanna:  De afgelopen twee jaren stonden voor ons in het teken van het grootste project van ons leven: kinderen! Het moederschap neemt ons op dit moment volledig in beslag.
 
Chicklit.nl: Welke vraag zouden jullie jezelf willen stellen over dit boek, als jullie dit interview zelf deden?  
Amanda en Ruthanna: We zouden willen weten hoe het met onze beschermelinge Lola gaat! En we denken graag dat het ontzettend goed met haar gaat. Dat ze niet meer zo zoekende is, maar wat meer innerlijke rust heeft gekregen en lekker in haar vel zit! 

Vallende sterren

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (1 stem)
 • Omschrijving:

  Lola Santisi helpt haar BHV (Beste Homo Vriend) Julian, een trendy modeontwerper, met de lancering van zijn collectie tijdens het filmfestival in Cannes. Zal het Lola lukken Julians meest spectaculaire jurk op de rode loper te krijgen? Maar de megasterren van het Gouden Palmfeest zijn niet gauw tevreden en de chaos achter de schermen loopt volledig uit de hand.

Meer info

Toegevoegd door:

Nieuwste artikelen

 • 12 goede lange thriller boekenseries

 • 7x "Nep relatie wordt meer" tienerfilms

 • De beste Scifi op Disney+

 • The Originals feiten die je waarschijnlijk nog niet wist

 • De 15 beste boeken uit de Reese Witherspoon Book Club

Gerelateerde artikelen

 • Deze celebrities verlieten hun beroemde partner voor een onbekende

 • 10 Cameos van beroemdheden in How I Met Your Mother

 • Spaansesandalen.nl

 • Mydress.nl

 • Doe mee aan de BN-er Quiz en win!

Zoek in artikelen