Beautytips van Lauren Conrad

Lauren Conrad is naast modeontwerpster en model ook nog eens schrijfster. Afgelopen maand kwam haar boek Beauty uit in Nederland. In een interview met Chicklit.nl deelde ze haar mening over beauty en geeft ze een aantal handige tips.

Lauren hield altijd al van boeken en lezen. Toen ze de kans kreeg om zelf een boek te schrijven en uit te brengen was ze dan ook laaiend enthousiast. Ze heeft ondertussen al aardig wat titels op haar naam staan, waaronder de Young Adult-boekenreeks, The Fame Game. Beauty is haar tweede non-fictie boek. ''Het schrijven van een beautyboek was nog lastiger dan ik had verwacht. Ik heb zo veel geleerd door de jaren heen, dat realiseerde ik me pas toen ik het op ging schrijven. Ik had zo veel te vertellen en zo veel verschillende tips te bieden'', aldus Lauren. In het boek Beauty vind je handige instructies over het aanbrengen van make-up en tips over welke make-up het beste bij jou past.


Multitalent
Naast schrijfster is Lauren ook modeontwerpster en model. Ontwerpen is altijd al haar droombaan geweest. Ze voelt zich daarom ook erg vereerd dat ze kan doen, waar ze als klein meisje al van droomde. Toch is schrijven ook een van haar favoriete bezigheden geworden. ''Het meest onverwachte plezier komt van nieuwe dingen proberen, dat is waarom ik schrijven zo leuk vind'', vertelt het multitalent.

Rolmodel
Lauren wordt door veel jonge meiden gezien als een rolmodel. Door de realityserie The Hills is ze erg populair geworden om haar looks en kledingstijl. De pers houdt dan ook nauwlettend in de gaten wat ze draagt en hoe ze erbij loopt. Toch voelt ze zich niet zo zeer onder druk gezet om er altijd goed uit te zien. Dat komt doordat ze het ook gewoon leuk vindt om zich op te tutten en een mooie outfit samen te stellen. Dat neemt niet weg dat ze ook wel eens momenten heeft dat ze het liefst de hele dag in haar joggingbroek zit. ''Ik vind dat je gewoon je eigen leven moet blijven leiden, of er nu mensen op je letten of niet'', vertelt de voormalige realityster.

Jonge meisjes willen er net zo uit zien als zij. Tutorials op YouTube over hoe je de krullen en make-up look van Lauren Conrad krijgt, zijn erg populair. Op de vraag wat zij een goede leeftijd vindt voor meiden om make-up te dragen, antwoord ze: ''Dat verschilt per persoon. Als een dertienjarige meer zelfvertrouwen krijgt bij het gebruik van een concealer, vind ik dat logischer dan dat een meisje van dezelfde leeftijd met knalrode lippenstift en nepwimpers rondloopt.''


Tips en trics
In haar boek geeft ze een hoop tips & trics. Deze zijn voornamelijk handig voor meiden die net met make-up beginnen of die zich er meer in willen verdiepen. Een makkelijke tip die ze aan iedereen zou willen meegeven is: houd je huid en haar goed schoon. ''Het is makkelijker om je huid en haar goed te onderhouden, in plaats van het te moeten herstellen van de schade'', zijn de wijze woorden van de beautyguru.

Beautygeheim
Tot slot verklapt Lauren haar eigen beautygeheim aan ons: reinigen en hydrateren. Dat betekent goed je make-up verwijderen voor je gaat slapen en veel water drinken om je huid fris en stralend te houden.

Beauty

  • Onze waardering:

             
  • Members waardering:

    1  2  3  4  5 
    (7 stemmen)
  • Omschrijving:

    Stijlicoon Lauren Conrad heeft jaren kunnen leren van beautyprofessionals en deelt nu al haar geheimen met jou! In de stijlvolle Beauty bespreekt Lauren Conrad al haar tips en trucs die jou kunnen laten stralen. Hoe breng je op een natuurlijke manier foundation aan? En hoe hou je je huid gezond van binnenuit? Van dieettips tot make-uptechnieken en trucs voor een avondje uit: dit boek is een musthave voor echte beauty-queens. Door Laurens persoonlijke anekdotes en de stap-voor-stap foto's en illustraties, zullen jouw make-up, haar en nagels er elke dag geweldig uitzien.

Meer info

Toegevoegd door:

Nieuwste artikelen

  • Als ik je morgen weer zie – Robbie Couch

  • De rivalen – Vi Keeland

  • Beers balkon - Jeroen Berkhout

  • Italopop - Vanja van der Leeden

  • Toespijs - Judith Cyrus

Gerelateerde artikelen

  • 10 Netflix tips die je moet weten

  • How to: een geweldige recensie schrijven in 9 heldere stappen

  • 10 realityseries die eigenlijk nep zijn

  • De 10 leukste kerstfilms aller tijden!

  • Young Adult top-5: september

Zoek in artikelen