Cherie CalbomAuteur

Cherie Calbom behaalde een Master in voeding op de Bastyr universiteit . Ze werkte als een klinisch voedingsdeskundige in het St. Luke Medical Center in Bellevue (Washington) en als een voedingsdeskundige voor celebrity’s zoals onder andere George Foreman en Richard Simmons .

Cherie staat bekend als "The Juicy Lady". Haar sap-therapieën en reinigingsprogramma’s zijn al meer dan tien jaar zeer populair. Cherie is de auteur van 21 boeken, waaronder de bestseller Sap for Life dat ruim 2 miljoen keer verkocht werd in Amerika en daarnaast in 23 landen werd vertaald.

Cherie 's passie voor het maken van sap en anderen leren over hoe gezond sap kan zijn, komt voort uit haar eigen ervaring. Toen Cherie 30 jaar was werd er bij haar een ernstige vorm van het chronisch vermoeidheidssyndroom geconstateerd. Cherie voelde zich hulpeloos én hopeloos omdat ze geen duidelijke antwoorden vanuit de medische wereld kreeg wat betreft haar gezondheid. Vandaar dat zij besloot haar leven drastisch om te gooien, ze begon bij haar eetgewoonten. Cherie begon een sapkuur van 5 dagen. Haar nieuwe dieet bestond uit groente en fruit. Na verloop van tijd boekte zij verbazingwekkende resultaten. De vermoeidheid en chronische gezondheidsklachten verdwenen.

Zoek in artikelen