Iemand als jij

 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (3 stemmen)
 • Omschrijving:

  Emma, Leonie en Hannah ontmoeten elkaar tijdens een vakantie in Egypte en worden de dikste vriendinnen. Ondanks de verschillen in leeftijd en achtergrond zoeken zij steun en troost bij elkaar om het hoofd te bieden aan hun persoonlijke problemen. Alle drie willen ze hetzelfde bereiken in hun leven - gelukkig worden.
  Voor de pas getrouwde Emma betekent geluk het ontsnappen aan haar dominante vader en zelf een gezin stichten. Ze verlangt wanhopig naar een baby, maar het lukt niet om zwanger te worden.
  Leonie is gescheiden, ergens in de veertig en de moeder van 3 tieners. Ligt de ware liefde, die zij in haar passieloze huwelijk miste, nog ergens voor Leonie in het verschiet?
  De mooie, onafhankelijke Hannah is eenzaam nadat de man van wie zij hield haar in de steek liet. Nu kiest Hannah voor geld en zekerheid - en de opwinding van het vrijgezellenleven.
  Terwijl Emma, Leonie en Hannah hun wensen en verlangens in de loop der jaren proberen te verwezenlijken, delen zij hun diepste gedachten en meest intieme geheimen met elkaar.

Toegevoegd door:

Zoek in artikelen