Fen

 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (1 stem)
 • Omschrijving:

  Fen McCabe, 28, is eigenlijk maar op één man verliefd geweest. Tot grote frustratie van haar twee zussen is het een 19de-eeuwse beeldhouwer, Julius Featherstone. Fen begint met haar nieuwe baan bij Trust Art terwijl ze droomt van haar held en zijn onvindbare meesterstuk. Haar familie en vrienden dromen juist dat ze een levende, echte man ontmoet.
  Matt Holden, bijna 30, is redacteur van het tijdschrift van Trust Art. Hij is net weer single, en heeft de opdracht van zijn huisgenoot Jake om het leven - en vrouwen - even niet zo serieus te nemen. Maar dan ontmoet Matt Fen.
  James Caulfield, net geen 50, is tuinier in Derbyshire. Zijn financiën zijn een puinhoop en hij is doorlopend bezig de avances van diverse vrouwen te ontlopen. Om zijn financiele situatie te verbeteren, zal hij de kleine Featherstones die hij bezit, moeten verkopen. En wie kan hem beter adviseren dan Fen?
  Fen wordt heen en weer geslingerd tussen het opwindende Londen en de kalme schoonheid van Derbyshire, tussen Matt en James. Is het mogelijk om tegelijkertijd op twee heel verschillende mannen te vallen?

 • Extra Informatie:

  Lees ook: Zussen.

Toegevoegd door:

Zoek in artikelen