Carte blanche

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (0 stemmen)
 • Omschrijving:

  Als de pasgescheiden Roos Maasbruggen valt voor de charmes van haar werkgever, projectontwikkelaar Stephan Smit, begint ze pas echt met leven. Ze wordt opgenomen in de wereld van de nouveau riche en haar agenda raakt al snel gevuld met feestjes, regatta's, recepties en exotische vakanties.
  Zo verrast als Roos is door de wending die haar leven neemt, zo zorgvuldig heeft power woman Eveline van Amerongen, de vrouw van Stephans beste vriend, haar succesvolle leven opgebouwd. Daarom wil ze tot iedere prijs voorkomen dat de enige misstap die ze zichzelf veroorlooft, haar geheime verhouding met diezelfde Stephan, aan het licht komt. In de argeloze Roos ziet ze een perfecte dekmantel.
  Roos heeft niets door en verblind door liefde raakt ze steeds verder van zichzelf verwijderd. Dan komt haar beste vriend Wick om bij een dubieus ongeluk. Er lijkt sprake te zijn van opzet en Roos gaat op onderzoek uit. Al snel komt ze erachter dat haar roze wolk een zwart randje heeft.

Toegevoegd door:

ONZE RECENSIE

onze waardering

Roos Maasbruggen is zesendertig en sinds drie jaar een gescheiden vrouw, moeder van peuter Luna en verknocht aan übernicht en best friend Wick. 2009 ligt achter haar en daarmee tijd voor, zo stelt ze zichzelf ten doel, een nieuwe kijk op wat voor haar ligt. Drie haalbare wensen moeten haar uit de sleur trekken, haar blik verruimen en nieuwe perspectieven bieden. Eveline van Amerongen lijkt een sterke, onafhankelijke vrouw. Moeder van maar liefst vier koters en de spil achter het imperium van manlief Rutger. Ook runt ze haar eigen stichting en zet zich in voor liefdadigheid. Toch is ze niet in staat haar gecompliceerde verleden van zich af te schudden, ondanks de pogingen die ze doet zich staande te houden. Roos valt voor de charmes van haar nieuwe baas Stephan en Stephan op zijn...

Lees verder

GERELATEERDE ARTIKELEN

 • Ik moet je iets vertellen

 • Diva’s in Las Vegas

 • Boekkado.nl: voor een boek naar keuze

 • Rituals: Your body. Your soul. Your rituals.

 • En dan lig je daar…

Zoek in artikelen