Spetters & schoenen

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (7 stemmen)
 • Omschrijving:

  Advocate Iris is helemaal verslaafd aan schoenen en haar hele flatje staat ermee vol. Minpuntje is wel, dat al haar lovers meestal luid gillend wegrennen als ze die puinhoop zien. Als Shoes and Gadgets de jaarlijkse uitverkoop heeft, schudt Iris haar aan-zware-anorexia-lijdende-spaarvarkentje nog eens extra leeg en vraagt een ochtend vrij. Jammer, maar daar wil haar bazige cheffin, alias The Bitch, helemaal niks over horen! Maar Iris wil nog maar één ding: die supertrendy knalgele stilettohakken uit de etalage, waar ze al weken van droomt!

 • Extra Informatie:

  Het idee voor Spetters & Schoenen is in 2008 ontstaan, toen Chicklit.nl haar vijfjarig bestaan vierde. Onderdeel van de feestelijkheden was de start van het kettingverhaal "Spetters & Schoenen" op de Hyvespagina van Chicklit.nl, waar Anita Verkerk het eerste stukje voor schreef. Daarna hebben veel chicklitlezeressen hun bijdrage geleverd. Natuurlijk heeft Anita Verkerk haar eigen draai gegeven aan Spetters & Schoenen, maar bij het schrijven heeft ze zich laten inspireren door de bijdragen van de chicklitlezeressen. Alle meiden die hebben meegedaan worden in het boek vermeld.

Toegevoegd door:

ONZE RECENSIE

onze waardering

Iris Worst – uiteraard elke dag weer blij met haar achternaam – is de knappe, intelligente hoofdpersonage van het nieuwste boek van Anita Verkerk. Haar meubels staan op instorten maar daar is niets aan te doen: haar hele salaris gaat namelijk op aan pumps! Hoewel ze enorm gelukkig is met haar goede vriendinnen, haar leuke flat, het feit dat ze advocate is geworden en last but not least haar museumwaardige schoenencollectie, vindt ze dat er ook nog wel wat dingen ontbreken in haar leventje. Anita Verkerk neemt ons mee op de – soms bewuste en soms toevallige - zoektocht van Iris: naar een leuke baan, een leuke man en de nieuwste stilettohakken! En niet altijd in die volgorde… Spetters & Schoenen, mede mogelijk gemaakt door bezoek(st)ers van chicklit.nl bij het...

Lees verder

GERELATEERDE ARTIKELEN

 • De première datum van PLL is bekend!

 • 100 wereldplekken

 • Ik moet je iets vertellen

 • That’s it

 • Het geheim van Chanel Nº 5

Zoek in artikelen