Heartbeat

  • Members waardering:

    1  2  3  4  5 
    (13 stemmen)
  • Omschrijving:

    Een meeslepend liefdesverhaal voor de fans van Twilight.

    Hij keek me diep in de ogen; zijn ogen smeekten om begrip. Maar kon iemand dit ooit begrijpen? Nee! Ik had een spoor van dode lichamen in zijn gedachten gelezen. Echte mensen uit wie het leven gesneden was. En wie kan iemand zoiets vergeven? Ik had mijn harnas afgedaan, ik had me blootgegeven en nu, nu deed het ongelooflijk pijn.

    De zestienjarige Daphne is een muzikaal wonderkind. Toch is ze tergend onzeker: vlak voor een optreden moet ze altijd overgeven. Het muziekconcours nadert en Daphne heeft een moeilijk stuk ingestudeerd. Ze is bloednerveus.
    Op de dag van het concert ontmoet zij Luke, een mysterieuze en zeer aantrekkelijke jongen, die haar uitdaagt een duet te spelen. Tot haar eigen verbazing stemt Daphne in, want Luke maakt iets in haar los. Het voelt alsof Daphne nog nooit zo vrij heeft gespeeld. Na een staande ovatie wint het duo de hoofdprijs. Al snel wordt Daphne smoorverliefd op Luke. Telkens als zij bij hem is, vindt Daphne klavertjes vier: een teken van liefde en geluk. Maar er zweeft een mysterie rond Luke. Hij blijft kil en afstandelijk, niemand kent hem en niemand weet waar hij vandaan komt. Over zijn verleden blijft hij duister. De klavertjes vier gooit hij weg. Daphne is vastbesloten Luke's mysterie te ontrafelen. Maar er liggen gevaren op de loer! Het zal haar gevaarlijkste plan ooit worden…

  • Extra Informatie:

    - Vanaf 12 jaar

Toegevoegd door:

Zoek in artikelen