Wat de pot schaft

  • Onze waardering:

             
  • Members waardering:

    1  2  3  4  5 
    (1 stem)
  • Omschrijving:

    Veel mensen willen graag duurzamer en bewuster leven en vooral ook eten. Zij zoeken in de winkel naar eco-producten, maar schrikken terug van ingewikkelde recepten. Duurzaam, biologisch en makkelijk, gaat dat wel samen? Deze veelgestelde vraag bracht Lisette op het idee om een kookboek samen te stellen met traditionele gerechten die iedere Nederlander geregeld maakt. Zij laat zien hoe je deze maaltijden op een aantrekkelijke en verantwoorde manier kunt klaar maken, met ingredienten die ook verkrijgbaar zijn in de supermarkt. Van andijvie stamppot tot spaghetti Bolognaise, een erwtensoep, hete bliksem of Haagse bluf, gezonde gerechten die zo op tafel staan!

Toegevoegd door:

Onze recensie

  • onze waardering

    Wel eens gekookt met een ecofabulous twist? Zo niet: Lisette Kreischer legt je in haar nieuwe kookboek Wat de pot schaft in geuren en kleuren uit hoe je biologisch moet koken en waarom dit zo gezond is. De missie van de veganistische schrijfster is om het idee dat makkelijk, duurzaam en biologisch niet samen gaan de wereld uit te helpen. Daar waar haar eerdere kookboek Ecofabulous koken in alle seizoenen voornamelijk culinaire hoogstandjes bevat, wil ze met dit boek ook wannabe keukenprinsen en –prinsessen aan een ecofabulous prakkie krijgen. Ze richt zich op koks die van makkelijke traditionele gerechten houden. De biologische ingrediënten voor deze maaltijden zijn gewoon in de supermarkt te koop.

    Lees verder

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • Top 10 BBQ boeken

  • Stiletto’s in de keuken

  • Rudolph’s cupcakes compleet

  • Kokosolie: supervet of vet slecht?

  • Recepten voor mini potjes

Zoek in artikelen